Sarıkamış Platformu Bir Araya Geldi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

MESAM Başkanı Recep Ergül’ün katılımıyla gerçekleşen toplantıda geleceğe dönük planlar yapılırken Sarıkamış’ı değerlerinin korunması için konuşmalar yapıldı.

Toplantıya Başkan Recep Ergül’ün yanı sıra,Başkan Yardımcıları Oktay Yavlal, Ümit Kabay, Kutbettin Ömeroğlu, Genel Sekreter Özlem Yılmaz Ünlüer, Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri; Ercan Toksoy, Saltuk Buğrahan Budak, Aylin Gezgüç, Hüsnü Çelik, Aydın Alkan, Enbiya Gül, Cihan Yılmaz, Mustafa Karabudak Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Yüzbaşıoğulları Kubilay Cengiz, Murat Kalaycı, haberpi Yayın Yönetmeni Adalet Bora, Gebze Belediye Meclis Üyesi Vahip Angur, Kerim Aras, Osman Umuç, Bilal İpkin, Nurettin Yüzbaşı

Toplantıda konuşan Başkan Ergül Sarıkamış Platformu olarak pandemi gibi zorlu bir süreçtede çalışmaların devam ettiğini ihtiyaç duyulan her alanda yer aldıklarını belirterek: hem hemşerilerimizin yardımına koştuk hem de bu süreçte üyelerimizle online görüşmeler gerçekleştirerek çalışmalarımızı aksatmadan yürüttük. Şimdi önümüzde önemli bir çalışma süreci var. Sarıkamış platformu artık herkesin sahiplendiği saygı duyduğu ve hem kendi içinde hem de dışarıdan aldığı güç ve saygınlıkla yoluna kararlılıkla devam ediyor. Şimdi birçok sosyal ve kütürel etkinliğin yanısıra yine ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin yardımına koşmak, Sarıkamışın yardımseverliğinin yanında kültürel ve turizm zenginliklerine dikkat çekmek içinyoğun bir çalışma başlatacağız’ dedi.


SARIKAMIŞ PLATFORMU OLİMPİK KAYAKÇI YETİŞTİRME PROJESİ BAŞLATTI

Platform yeni dönemdeki ilk projesini de başlatıyor. 2-3 Ekim 2021 tarihlerinde “ Sarıkamış Platformu spor oyunları etkinliğinin ilkine imza atarak geleneksel hale getirecek Kars Valiliği, Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sarıkamış Platformu’nun beraber düzenleyeceği ve Sarıkamış Kaymakamlığı ile Sarıkamış Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek etkinlik kapsamında, çeşitli kategorilerde yarışmalar yapılacak. Ayrıca sporcuların ve halkın katılacağı yürüyüş etkinliği de yapılacak. Yarışma kapsamında tüm branşlarda dereceye giren yarışmacılara ödüllendirilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sarıkamış Platformu Bir Araya Geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!