Rasim Çelik’e önemli görev

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne atandı. Kocaeli İl Milli Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne atandı. Çelik’in  personeliyle vedalaştığı Ankara’ya gittiği öğrenildi.

FEHMİ RASİM ÇELİK KİMDİR?
01.07.1958 tarihinde Rize’ye bağlı Güneysu ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Rize’de tamamlayan ÇELİK, 1976 yılında İstanbul Pertevniyal Lisesinden mezun olmuştur. 1976-1977 yıllarında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıfta öğrenim gördükten sonra lisans eğitimini 1977-1981 yılları arasında Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümlerinde tamamlamıştır. Zonguldak Kurucaşile Demirci İlkokulunda mesleğe adım atan Fehmi Rasim ÇELİK; okul ve kurumlarda öğretmenlik ve yöneticilik yapmasının ardından Rize ili Ceza ve Tevkif Evleri İzleme Kurulu Başkanlığı, Rize İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Manisa İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Millî Eğitim Bakanlığı Müşavirliği görevlerini ifa etmiştir. 28 Nisan 2014 tarihinde başladığı Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevinden sonra MEB Personel Genel Müdürlüğüne atandı. Fehmi Rasim Çelik evli ve 4 çocuk babasıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rasim Çelik’e önemli görev

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!