Polisten otobüslere denetim

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Geçtiğimiz hafta  meydana gelen otobüs kazasından sonra bölgemizde de otobüslere yönelik denetimler arttırıldı. Alınan bilgilere göre ; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipler tarafından, şehirlerarası yolcu taşımacılığının daha düzenli ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi amacıyla, şehirlerarası otobüsler üzerinde kontrol ve denetimler yapıldı.
Polis, şehirlerarası yolcu taşımacılığının daha düzenli ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi ve bu araçların karışmış olduğu kazalar ile can kayıplarının en aza indirilmesi amacıyla Kocaeli’nde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde; sürücü ve yolculara seyahat esnasında ve olası bir kaza durumunda emniyet kemeri takmalarının önemi hakkında bilgilendirmelerde bulunulmasının yanısıra sürücülerin gidecekleri güzergâh boyunca trafik kurallarına uyması, araç sürme ve dinlenme sürelerine dikkat etmeleri ve gidilecek mesafeye uygun araçlarda şoför bulundurulması konusunda ikazlar yapıldı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Polisten otobüslere denetim

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!