Önce Kreş ve Bakımevi şimdide Oyun Merkezi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Uzunza bir süredir Gebze’ de faaliyet gösteren Kuzey Doğu Kreşi yeni bir projeyle Gebze’ lilerin karşısına çıktı. Kuzey Doğu Danışmanlık ve Oyun Merkezini faaliyete sokarak geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha iyi eğitim vermeye başladılar. Sultan Orhan Mahallesinde faaliye geçen Kuzey Doğu Danışmanlık ve Oyun Merkezinin açılışına Ak Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Raif Öztürk, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve çok sayıda misafir katıldı.


Açılışta birer konuşma yapan Kurucu Başkanlardan Serap Gülmen;
“Bir toplumun kalkınmasında en önemli araç olan eğitimin birer neferi olmaktan gurur duyarak ilerlediğimiz bu yolda yeni bir kurum daha kazandırmanın heyecanını duyuyoruz. Her çocuğun özel, her çocuğun kıymetli olduğu düsturuyla 2018 yılında Kuzey Doğu Kreş ve Gündü Bakımevini açtım. Bugünse çocukluk oyun arkadaşım Serap Kaçar ile bir oyun merkezi açmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek, on yıl sonrasını düşünüyorsan ağaç dik, yüz yıl sonrasını düşünüyorsan insan yetiştir anlayışıyla çıktığımız bu yolda Kuzey Doğu Danışmanlık ve Oyun Merkezimiz tüm çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Serap Kaçar;
” Bir çocukluk hayali olarak kurguladığımız oyun merkezimizin bugün vücut bulmuş halini görmek gurur verici. Biliyor ve inanıyoruz ki minik adımlarını sosyal ortamlarda atan çocuklarımız bir bir çicek açacak. Bizlerde bu bu yolda ailelerle bilrikte olarak yollarını açmaya devam edeceğiz. Hayalimizin Gebze’ ye Marmara Bölgesine ve tüm çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyor katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ardından Ak Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Raif Öztürk kısa bir konuşma yaparak;
” Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de bir kriz ortamı bulunmaktan. Ancak önemli bir gerçek varki bu da ekonomik krizi dünya da en iyi yöneten ülkenin Türkiye’ dir. Bunun en büyük kanıtı burada olduğu gibi yeni açılan iş yerleridir. Bu anlamda kendilerine başarılar diliyor hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum ” dedi.

Son olarak bir konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler;
“Gebze Türkiye’ nin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor, Gebze’ mizde böyle işyerlerinin açılması, başarılı iş insanlarımızın başarılarına artı katması bize gurur veriyor. Bizler bölgemizin kalkınması için elimizden geleni yapıyoruz, çocuklarımızın eğitimleri konusunda destek veren eğitimcilerimizin başarılarını arttırarak işlerini büyütmeleri bizleri gururlandırıyor. Bu anlamda hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum ” dedi.
Daha sonra Müftlük Görevlisinin ettiği dua sonrası açılış kurdelesi kesildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Önce Kreş ve Bakımevi şimdide Oyun Merkezi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!