Naci amcaya belediye sahip çıktı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Barakadan Barınma Evine giden Naci Yılmaz’ın mutluluk gözyaşları

Çayırova Belediyesi’nin 15 yıldır zor koşullarda yaşam sürdüğü barakadan kurtarıp Barınma Merkezi’ne gönderdiği Naci Yılmaz,  sevinç gözyaşları döktü.

İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olan ve yardım elini uzatan Çayırova Belediyesi,  derme çatma bir barakada yaşayan Naci Yılmaz’a (73) sahip çıktı. Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Güner’in, mahallesinde zor koşullarda barakada yaşayan Naci Yılmaz’ın durumunu Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ’ye bildirmesi üzerine sosyal işler müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, sağlıksız barakadan aldığı Naci Yılmaz’ı Çayırova Belediyesi Giymiyorsan Giydir Toplumsal Dayanışma Mağazası’na getirdi. Burada karnı doyurulan, yeni elbise ve ayakkabı giydirilen Naci Yılmaz mutluluk gözyaşlarına hâkim olamadı. Yıllardır yalnız kaldığı barakada çok korktuğunu ve geceleri uyuyamadığını ifade eden Naci Yılmaz, ” Böyle bir hizmet bekleyemiyordum. Belediye başkanımız Bünyamin Çiftçi imdadıma hızır gibi yetişti. Beni cehennemden kurtarıp insan gibi yaşamaya gönderiyor. Allah sizin tüm isteklerinizi yerine getirsin. Dünyada sizin gibi insanların olduğuna inanıyorum. Var olmanız insanlar için çok değerli bir şey. Duygularıma hâkim olamıyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

Çayırova Belediyesi’nin yardım elini uzattığı Naci Yılmaz daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’ne yerleştirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Naci amcaya belediye sahip çıktı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!