Minik Kalpler yeni döneme hazır

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

  • Gebze Yenikent Mahallesi’nde hizmet veren Özel Minik Kalpler Anaokulu Kurucusu Ayfer Kara, bu sabah düzenlediği basın toplantısında, “Önceliğimiz para değil eğitim. İnsan yetiştiriyoruz. Bu felsefeyle yolumuza devam ediyoruz” dedi.3-6 yaş arası çocuklara eğitim veren 60 kapasiteli Özel Minik Kalpler Anaokulunda yaz okulu çalışmaları devam ederken okulların açılış tarihi olan 21 Eylül için her şey hazır durumda. Okulun müdiresi başarılı eğitimci Ayfer Kara, temel prensiplerinin çocukları geleceğe hazırlamak olduğunu ve paranın ikinci planda kaldığını kaydetti. Kara, “Felsefemiz çocuklarımızın eğitimi ve geleceği, bu noktada çalışmalarımıza devam ediyoruz, her şey yolunda” şeklinde konuştu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitim verdiklerine dikkat çeken Kara, “Sağlık bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı kriterleri kapsamında tüm tedbirlerimizi aldık ve almaya devam edeceğiz. Öncelik elbette sağlık. Tüm kriterleri karşılıyoruz. Sağlık için hiçbir masraftan kaçmıyoruz. Çocuklarımız yeter ki sağlıklı şekilde eğitim alsın. Anaokulu sayısı çok, ancak işi bilen, eğitim veren okul sayısı az. Buna dikkat etmek lazım. Eğitimciyiz, eğitim veriyoruz, böyle devam edecek” şeklinde sözlerini tamamladı.

“VELİLER BİLİNÇLİ OLMALI”

Velilerin de anaokulu ve kreşleri sorgulaması gerektiğine dikkat çeken Kara; “Zaman zaman gidip bu kurumları velilerin de denetlemesi gerekir. Zira çocuklara ehil olup olmayan kişilerin eğitim verip vermediğini velilerin de sorgulaması gerekir. Okul öncesi süreci çok önemli ve uzmanlık isteyen bir süreç, o yüzden bu anlamda zaman zaman velilere de sorumluluklar düşüyor” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Minik Kalpler yeni döneme hazır

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!