Tahir Büyükakın

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’NA KEDFE’DEN DESTEK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 

Dadaşlar ‘Biz Bize Yeteriz’ dedi Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) desteğini esirgemedi. “Biz bize yeteriz” diyen Dadaşlar, kampanyaya 25.025,00 TL’lik katkı sundu. KEDFE Yönetim Kurulu telekonferans yöntemiyle yaptığı toplantıda, koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik olarak zor duruma düşen vatandaşlara yardım etmek amacıyla başlatılan kampanyaya tam destek olma kararı aldı. Yönetim kurulu üyelerinin desteklediği yardım kampanyasında toplanan miktarlar KEDFE adına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Ziraat Bankası nezdindeki hesabına aktarıldı.

25.025,00 TL’LİK

DESTEK KEDFE yönetiminden yapılan açıklamada, “Yönetim kurulumuzca desteklenen kampanyada toplanan miktardan 25.025,00 TL’si ilgili banka hesabına aktarılırken, bir miktarı da çevremizde işini kaybetmiş, geçim sıkıntısı yaşayan hemşehrilerimiz için kullanılması planlanmaktadır” denildi.

DURSUN: DADAŞLAR YİNE DEVLETİNİN YANINDA

Yardım kampanyası için değerlendirme yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun “Devletimiz tarih boyunca büyük badireler atlatsak da, hepsinin üstesinden geldik. Dadaşlar olarak her daim devletimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. 93 Harbi’nde, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, 15 Temmuz’da, Afrin’de ve Elazığ’da ‬nasıl ki canımızla malımızla kanımızla devletimizin her daim yanında olduysak, bugün de milli dayanışma gününde milli şuurla Dadaşlar yine devletinin yanında. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyası’na bizlerde Dadaşlar olarak 25.025,00 TL Bağışta bulunduk. Ayrıca bölgemizde yaşayan hemşehrilerimize de gıda ve ihtiyaçları doğrultusunda her türlü desteklerimiz devam etmektedir” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’NA KEDFE’DEN DESTEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!