Kurt, Beyazay’ı ağırladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi yönetim kurulu Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve Beraberindeki Heyet Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a Makamında ziyarette bulundu. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen Ziyarette Türkiye Beyazay Kocaeli Şubesi başkan’ı Furkan Uğur EŞİTTİ Beyazay’ın misyonu ve vizyonu hakkında bilgiler verdi.

“AMACIMIZ ENGELLİLERLE BİRLİKTE YAŞAMA KÜLTÜRÜ OLUŞTURMAK!”

Toplumumuz Engellileri tanımıyor, tanımadığı için iletişim kuramıyor, iletişim kuramadığı için birlikte ortak çalışmalar yapamıyor. Biz bundan sonraki tüm çalışmalarımızı bu yönde yapacağız diye konuştu.

“ENGELLİLERLE İLGİLİ DAHA YAPACAK ÇOK İŞ VAR!”

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt herkes için rahat yaşana bilir bir Kocaeli olsun istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız dedi. Engelliler bizim için çok önemli bir kesim diyen Kurt, Beyazay Derneğine her türlü destek Milliyetçi hareket partisi tarafından verilecektir dedi. Ziyarete Türkiye Beyazay derneği Kocaeli Şubesi Projelerden Sorumlu Başkan yardımcısı Tuncay Yıldırım, Spordan sorumlu Başkan Yardımcısı Gökmen Aydınve Üyeler katıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kurt, Beyazay’ı ağırladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!