KSO ve Bizimköy’de 8 Mart kutlaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi ve KSO’da kutlama organizasyonu düzenlendi

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Kocaeli Sanayi Odası (KSO) ve Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde kutlama organizasyonu düzenlendi. İlk organizasyon Kocaeli Sanayi Odası’nın büyük önem verdiği sosyal sorumluluk projesi Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Engelli ve engelsiz bireylerin bir arada dayanışma içerisinde üretim yaptığı Bizimköy’de yapılan kutlamaya; KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Babalık ile icra kurulu üyeleri katılım sağladı. Merkezin kadın çalışanları ile pasta kesen heyet, onlarla sohbet etti.

BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ

Organizasyonda kadınlara hitap eden KSO Başkanı Zeytinoğlu, “Bizler için hakikaten çok değerlisiniz. Daha çok kadının çalışma hayatında olması için üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Türk Kızılay’ının çok güzel bir reklam sloganı var, ‘Sensiz olmaz’ diyor. Buna yürekten inanıyorum, siz kadınlar olmadan olmaz” dedi. Ardından TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Babalık da söz alarak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve kadınların dünyayı güzelleştirdiğini, çok kıymetli varlıklar olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Zeytinoğlu ve Babalık, Bizimköy’ün kadın çalışanlarına çiçek vererek, günlerini tek tek kutladı.

KSO’DA KUTLAMA YAPILDI

Zeytinoğlu daha sonra KSO’da gerçekleşen bir diğer kutlama organizasyonuna katıldı. Odanın ve Doğu Marmara ABİGEM’in kadın çalışanları için düzenlenen kutlamada Zeytinoğlu, kadın çalışanlarla birlikte pasta kesti, onlara çiçek takdim etti. KSO olarak kadınlara yönelik daima pozitif ayrımcılık yaptıklarını ve kadınların çalışma yaşamında daha çok var olması için çabaladıklarını söyleyen Zeytinoğlu, KSO ve Doğru Marmara ABİGEM’in kadın çalışanlarının Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutladı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KSO ve Bizimköy’de 8 Mart kutlaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!