Kocaeli Emlakçılar Odasına Kadın Eli Değecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli Emlakçılar Odasına Kadın Eli Değecek!

Kocaeli Emlakçılar Odası’nın 5 Mart günü yapılacak olan kongresi öncesinde bölgenin tanınmış ve başarılı Gayrimenkul Uzmanlarından Nuriye Köksal başkan adaylar arasında öne çıkan isim oldu.

5 Mart Cumartesi günü İzmit’te bulunan Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan Kocaeli Emlakçılar Odası Genel Kurulu öncesinde adaylığını açıklayan 3 isimden biri olan Nuriye Köksal, saha çalışmaları ile bir adım öne çıkmayı başardı. Tek kadın aday olarak seçimlere girecek olan Köksal, sahibi olduğu Ocean Gayrimenkul firması ile uzun yıllardan bu yana Kocaeli’de gayrimenkul alanında önemli çalışmalara imza atmış taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış bir isim. Yine Gayrimenkul alanında yazdığı eğitim kitabı ile mesleğe başlayan gençlerin bu alanda uzmanlaşması adına tarihi bir çalışma ortaya koyan Başkan Adayı Nuriye Köksal, Kocaeli genelinde verdiği eğitimlerle de adından sıkça söz ettirmektedir.

“MESLEĞİMİZ HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK”

Yaklaşan seçimler öncesinde özellikle saha çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden Köksal, Kocaeli’nin tüm ilçelerini gezerek burada hizmet veren meslektaşları ile fikir alış verişinde bulunuyor. Emlakçılar Odası’nın siyaset üstü bir makam olduğunun altını her fırsatta çizen Köksal: “Amacımız meslektaşlarımıza hak ettiği mesleki itibarı sağlamak ve özellikle aramıza yeni katılacak olan gençlere meslek etiği ve meslek ilkelerimiz doğrultusunda iyi bir gelecek sunmaktır. Biz bu doğrultuda bir gurubun değil tüm üyelerimizin bilgi ve birikimlerinden faydalanarak özel projeler ortaya koymayı hedefliyoruz. Umuyorum ki Oda seçimlerimiz bizlere ve ülkemize hayırlı olur” şeklinde konuştu.

NURİYE KÖKSAL’A BÜYÜK İLGİ

Gittiği her ilçede meslektaşları tarafından ilgi ile karşılanan Kocaeli Emlakçılar Odası Başkan Adayı Nuriye Köksal, seçimlerin son gününe kadar çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirtti. Bu seçimlerin önem arz ettiğini de belirten Köksal: “Özellikle pandemi sürecinde çok ciddi sıkıntılar yaşayan meslektaşlarımız oldu. Biz o süreçte de tüm zorluklara rağmen eğitim faaliyetlerimize devam ettik. Tüm bu zorluklar içinde meslektaşlarımıza daha fazla nasıl destek sunabiliriz diye hep gayret içinde olduk. Fakat şunu daha iyi anladık ki proje üretmenin, çalışma yapmanın asıl yeri meslektaşlarımızın temsil edildiği makamlardır. Bizde daha iyisini yapmak adına bu önemli göreve talip olduk. Bu süreçte bizlere güler yüzleri ile umut olan, desteklerini sunan tüm meslektaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“Yeni Bir Döneme Hazır mıyız?” sloganı ile adaylığını açıklayan Nuriye Köksal son olarak 5 Mart günü yapılacak olan seçimlerde diğer adaylara da başarılar dileyerek, “Kazanan kim olursa olsun umarım neticesinde kazanan Mesleğimiz ve Odamız olur” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli Emlakçılar Odasına Kadın Eli Değecek!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!