Kickboks takımından büyük başarı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Denizli’de düzenlenen iller arası kickboks şampiyonasına katılan Çayırova Belediyesi kickboks takımı 9 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Çayırova Belediyesi kickboks takımı yurt genelindeki başarılarıyla adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Denizli’de 3.etabı gerçekleştirilen iller arası kickboks şampiyonası müsabakalarına 9 sporcu ile katılan Çayırova Belediyesi, 8 altın ve 1 bronz madalya ile turnuvadan ayrılarak tarih yazdı. Kickboks takımı bu başarıyla beraber 2022 yılı içerisinde katıldığı dört organizasyonda madalya sayısını 29’a yükseltti.

8 KEZ 1.LİK KÜRSÜSÜ

Çayırova Belediyesi kickboks takımı 9 sporcu ile katıldığı şampiyonada 8 kez ödül töreninde zirvede yer aldı. Çayırova Belediyesi bu başarısıyla gerçekleştirilmesi zor bir işe imza attı. Çayırova Belediyesi’nin Denizli kafilesinde 9 sporcu  ile birlikte kickboks antrenörü Murat Aydın, Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü yöneticisi Muhsin Ateş ve Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürü Muhammed Nizamoğlu yer alarak sporcuların heyecanına ortak oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kickboks takımından büyük başarı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!