Kardeşlik Futbol Turnuvası başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İlimizin iki genç ve başarılı antrenörü Mehmet Akif Karaman ve Nazif Uçar tarafından düzenlenen Ramazan Ayı Kardeşlik Futbol Turnuvası’nın ikincisi depremzedelerimiz için oynanacak. Dev organizasyon 19 Mart’ta başlayacak

  Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından hayatını kaybeden yaklaşık 45 bin vatandaşımız yüreğimizi yakmıştı. Yaraların hayli derin olduğu günlerde ülke genelindeki birçok organizasyondan elde edilen gelirler deprem bölgesine katkı sağlıyor. İlimizin iki genç ve başarılı antrenörü Mehmet Akif Karaman ve Nazif Uçar tarafından düzenlenen Ramazan Ayı Kardeşlik Futbol Turnuvası’nın ikincisi depremzedelerimiz için oynanacak ve turnuvada elde edilecek olan geliri deprem bölgesine bağışlayacak.

20 TAKIM OLACAK
Geçen yıl 15 takımlı yapılan turnuva bu yıl 20 takımla gerçekleşecek. Takımlar yavaş yavaş organizasyonda yer almaya başladı. Geçen sezon şampiyon olan Emin Erol Sigorta bu yıl da turnuvadaki yer alırken, bir birinden iddialı takımlar şampiyonluk kupasını kazanmak için mücadele edecek.

SÜRPRİZLER OLACAK
Ramazan Ayı Kardeşlik Futbol Turnuvası, Ramazan’dan 1 hafta önce başlayacak ve 1 ay sürecek. Günün ilk maçı akşam 21.00’de başlayacak ve karşılaşmalar haftanın 3 günü gece geç saatlere kadar devam edecek. Deneyimli hakemlerimizden Turgay Dönmez’in yöneteceği maçlarla birlikte mini yarışmalar, sürprizler ve çeşitli etkinlikler de turnuvada yer alacak.

35 YAŞ ÜSTÜ
Takımlar 6+1 kişiden oluşacak ve kadroya en fazla 12 oyuncu yazılacak. 35 yaş üstü futbolcuların yer alacağı turnuvada 30-35 yaş arası 1 kontenjana izin verilirken kaleciler için yaş sınırı aranmayacak. 42 Evler Arena’da düzenlenecek olan anlamlı turnuvada ilk 3’e giren takımlara para ödülü takdim edilecek.

AFRİKA KADROSU DA SAHADA
Geçen yıl turnuvanın renkli takımlarından Afrikalı öğrencilerden oluşan karma bu yıl da turnuvada yer alacak. Karaman ve Uçar yaptığı açıklamada “Ramazan Ayı Kardeşlik Futbol Turnuvası’nın ikincisinin kayıtları başladı. Turnuvanın bu yılki amacı elde edilecek gelirin bir nebze de olsa depremzede kardeşlerimizin yaralarına su serpecek olması. Bunun için turnuvamıza tüm spor camiası, dost ve arkadaşlarımız davetlidir” dediler.

Kaynak : Kocaeli Koz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kardeşlik Futbol Turnuvası başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!