Tahir Büyükakın

Kamuran Akbay’dan Tuzla’ya yatırım

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim
Gebze Bölgesi’nde 5 bine yakın konut inşa eden Kamuran Akbay, Tuzla başta olmak üzere, Maltepe, Kartal ve Dragos’ta yeni yaşam alanları oluşturuyor.

Ekonomik kriz özellikle inşaat sektöründe ciddi sıkıntılara neden oldu. Artan maliyetlere rağmen Kamuran Akbay Şirketler Grubu yatırımlara devam ediyor. Tuzla’da önemli bir ticaret ve iş merkezi inşa eden Kamuran Akbay, 560 konutluk yeni projesinin temelini atmaya hazırlanıyor.

TUZLA’DA YENİDEN DOĞUYOR
Bölgemizin inşaat sektöründeki önemli kurumlarından olan Kamuran Akbay Şirketler Grubu, son on yılda Gebze’ye 5 bin civarında konut inşa etti. Ekonomik kriz ve inşaat sektöründe ki duraklama döneminin ardından, İstanbul’da yatırımlarını sürdüren Akbay, Tuzla’da kurduğu yeni iş alanı ile hazırladığı projeleri hayata geçiriyor. Gebze’de yaptığı önemli projelerden sonra şirketini Tuzla’ya taşıyan Kamuran Akbay, 560 konutluk projesi ile bölgeye değer katacak çalışmayı hayata geçiriyor.

YATIRIMLAR SÜRÜYOR
​​​​​​ Krize inat inşaat yapmayı sürdüren Kamuran Akbay, “Ekonomik kriz özellikle inşaat sektöründe ciddi anlamda hissedildi. Artan maliyetlerin yanı sıra, insanların alım gücünün düşmesi ile inşaat ilgi görmemeye başladı. Ancak, biz her şeye rağmen yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu Ülke çok krizler gördü. Biz bu krizlere rağmen çalışıp, üreteceğiz ki, krizlerden Ülke olarak daha güçlü çıkabilelim. Yola çıkarken bir sözümüz vardı, ‘herkes ev sahibi olana kadar’ bu sloganımız ve sözümüz devam ediyor. Tuzla’da da herkes ev sahibi olana kadar, inşaatlarımız devam edecek” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kamuran Akbay’dan Tuzla’ya yatırım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!