Kamil Yılmaz Ve A Takımı Yeni Döneme Hazır

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

8. olağan kongreye hazırlanan Gebze Esnaf Odasında Başkan kamil Yılmaz ve ekibi yeni dönem çalışmalarının startını verdi.

Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası 8. Olağan Kongresi 26 Şubat Cumartesi günü saat 11:00 ile 17:00 arasında Beylikbağı’nda kurulu bulunan Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

10 yılı aşkın süredir Gebze’de esnaf ve sanatkârlar için hayal edilemeyecek başarılara imza atan mevcut başkan Kâmil Yılmaz, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri kongre öncesi ilk buluşmalarını Gebze Harla Et ve Döner Restorant’da gerçekleştirdi. Geçmiş 12 yıllık hizmet döneminin değerlendirildiği toplantının başında coronavirüs nedeni ile kısa süre önce vefat eden oda başkanvekili Avni Atik rahmet ve özlemle anıldı.

26 Şubat’ta gerçekleşecek kongre öncesinde yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kâmil Yılmaz açıklamasında şu sözlere yer verdi:

‘’ Oda başkanı olarak görev süremizde 12. Yılı geride bırakıyoruz. Bu 12 yıllık süreçte sokak aralarında kaderine terk edilmiş virane haldeki odamızı kendi mülküne taşıdık. Gebze içinde dahi hareket kabiliyeti olmayan odamıza bir araç kazandırdık. Tüm üyelerimize iş kazalarına karşı Ferdi Kaza Sigortası hizmeti verdik. Bölgemizde kurulu bulunan sağlık kuruluşlarıyla protokoller imzalayarak üyelerimizin ve ailelerinin bu kurumlardan indirimli olarak sağlık hizmeti almalarını sağladık. Yine esnafımızın ihtiyacı olduğunu hissederek bölgemizdeki özel eğitim kurumlarıyla ve bir yabancı dil kursu ile protokol imzalayarak üyelerimizin çocuklarının eğitim hayatlarına destek sağladık.

İnsanlığı tehdit eden ve halen devam eden pandemi sürecinde maalesef 900 esnaf arkadaşımız iş yerlerini kapattı. Böylelikle üye sayımız 1400’lü rakamlara kadar düştü. Geri bıraktığımız son 2 yılda bölgemizde ticari faaliyetlere başlayan 1700 esnaf arkadaşımızın odamıza üye yaparak toplam hazirun sayımızı 3000’in üzerine çıkardık. Bu 3000 esnafımızın tamamının pandemi nedeni ile yaşadığı sıkıntıların çözümü noktasında merkezi iktidarın sağladığı kredi imkanından her birinin faydalanmasını sağladık.

İzmir depreminde kaymakamlığımızın koordinasyonuyla depremzedelere destek olduk. Yine ilgili makamların Suriye’de yaşanan iç savaş nedeni ile bölge halkına oluşturdukları yardım kampanyasına ben bizzat 100 çuval un gönderdim.

Kocaeli’nde ve Türkiye genelinde sosyal güvenlik kurumlarına borcu olmayan sayıları bir elin parmaklarını geçmeyecek esnaf odalarından biriyiz. Bu nedenle özellikle son 2 yılda birçok kamu ve kamu kuruluşundan ve bağlı bulunduğumuz ticaret ve sanayi bakanlığından en üst düzeyde teşekkür ve takdir aldık. Gebze esnaf ve sanatkârlar odası Türkiye’nin en seçkin ve başarılı esnaf odalarından biridir. Elbette bu başarı vizyoner, esnafın her daim yanında olan başarılı esnafın sorunlarına ve çözüm yollarına vakıf yönetim kurulumuzun üyelerinin eseridir. Bugün Gebze’nin tüm esnafları nezih, saygın bir ortamda odamıza gelerek ihtiyaç duydukları tüm hizmetleri en hızlı ve kaliteli şekilde almaktadır. Bu tablo beni ve ekip arkadaşlarımı çok ama çok gururlandırıyor.

26 Şubat’ta gerçekleşecek kongremizde her şeyin en iyisine layık olan Gebze esnafına bir dönem daha hizmet edebilmenin onuruna erişme hedefindeyiz. Ben ve yönetimimin dışında bu kutsal görevi üstlenmek isteyen aday arkadaşlarım bulunmakta. Gebze Esnaflar Odası demokrasinin tam olarak uygulandığı nadide müesseselerden biridir. Bu demokratik yarış içerisinde aday arkadaşlarımızın bizim bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz projelerin seçim vaadi olarak esnafımıza anlatmalarını yadırgıyorum.

Tüm üyelerimizi kıymetli esnafımızı demokrasi bayramı olarak kabul ettiğim kongremizde hep birlikte olmaya davet ediyorum. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 8. Olağan Genel Kurulumuz tüm esnafımıza hayırlı olsun.’’

Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresi öncesi bir araya gelen ve 26 Şubat’ta Gebze esnafının bir kez daha teveccühüne aday olan Kamil Yılmaz’ın A

Takımında şu isimler yer aldı :

Mustafa Demir

Lokman Bavaş

Mustafa Sakman

Ufuk Sarı

Kenan Ekinci

Olcay Şahin

Bayram Akbaş

Saadettin Uludağ

Metin Akbay

Serdar Kaymaz

Şemun Öztürk

Fatih Gümüş

Murat Yılmaz

Azize Yaman

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kamil Yılmaz Ve A Takımı Yeni Döneme Hazır

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!