Kadem Kocaeli’de Anne Çocuk Atölyesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

KADEM Kocaeli’de Gönül Atölyeleri kapsamında KADEM Kocaeli Yürütme Kurulu Üyesi Öğretmen Semra Çavuş eşliğinde ‘Anne Çocuk Atölyesi’ gerçekleştirildi. Atölye çalışmasına KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan da katıldı. İlk etkinlik soğuk havalarda yem bulmakta zorlanan kuşlar için ağaçlara asılabilir kuş yemlikleri yapmak oldu. Hazırlanan kuş yemlerinin bir kısmı dernek bahçesindeki ağaçlara asıldı.

 Çocuklar kuş yemliklerini hazırlarken anneler de kadını, erkeği, genci yaşlısı ile herkesin huzur içinde yaşadığı, her türlü şiddetin son bulduğu güvenli bir toplum inşa edebilmek adına hazırlanan , şiddetin psiko-sosyal, hukuki ve dini yönleriyle değerlendirildiği KADEM’in  ‘’Şiddetin Anatomisi ve Çözüm Yolları Eğitimi’’ni dinlediler. Şiddetin psiko-sosyal boyutunu Sosyolog Nagihan Kozan değinirken, hukuki boyutunu da Avukat Sümeyye Açıkgöz Macit ele aldı.

Eğitim sonrasında Anne-Çocuk Atölyesi’nin ‘Taş Boyama’ kısmına geçildi. Anneler ve çocuklar birlikte taşları boyayarak dekoratif kaktüsler yaptılar. Hem anneler hem çocukların keyif aldığı atölye çalışmasına ilgi büyük oldu.

Eğitim sonrasında KADEM Kocaeli tarafından Regaip Kandili münasebetiyle çocuklara hediye keseleri verildi. İçinde hadisler , şekerleme ve balon bulunan hediyelikler çocukların yüzünde tebessüm oluşturdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadem Kocaeli’de Anne Çocuk Atölyesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!