İZMİT’TE YOĞUN ALTYAPI-ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli’de yaptığı yatırımlar ile şehre hayat kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü, İzmit ilçesine bağlı birçok mahallede altyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen KBB İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, ,”Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın belirlediği “Mutlu Şehir Kocaeli” vizyonu çerçevesinde altyapı ve üstyapı yatırımları gerçekleştiriyoruz.”dedi.

ALTYAPI HATLARI YAPILIYOR
Küresel ısınma ve buna bağlı olarak oluşan iklim değişikliği sonucu son yıllarda etkili olan sağanak yağışların yanısıra sanayi ile birlikte Kocaeli’nin sürekli nüfusunun artmasını göz önünde bulunduran İSU Genel Müdürlüğü, 2021 yılı yatırım programı kapsamında Kocaeli genelinde altyapı yatırımları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda  İzmit ilçesinin birçok mahallesinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı ile içmesuyu ihtiyacını karşılamak için depo, kırsal mahallelerin atıksuyunu toplamak için foseptik ile altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların üstyapı çalışmaları yapılıyor.

GENEL MÜDÜRDEN İNCELEME
İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, İzmit Sanayi, Çayırköy, Tepeköy, Alikahya Kavanium ve Plajyolu bölgelerinde devam eden yatırımları yerinde inceledi.  Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Müdür Ali Sağlık, çalışmaların belirledikleri program çerçevesinde sürdürdüklerini söyledi.

“HAYAT KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ”
Hedeflerinin vatandaşların hayat kalitelerini artırmak olduğunu ifade eden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, ”Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın belirlediği “Mutlu Şehir Kocaeli” vizyonu çerçevesinde yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bu vizyon ile gece gündüz demeden çalışmalarımızı İl genelinde sürdürüyoruz. İzmit ilçemizin de birçok bölgesinin altyapı eksikliklerini gidermek amacıyla altyapı  yatırımları yapıyoruz. Altyapının ardından üstyapı çalışmaları kapsamında asfalt ve yama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Belirlediğimiz program  çerçevesinde çalışmaların tamamlanması ile birlikte, altyapı problemlerini gidermiş olacağız.”diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İZMİT’TE YOĞUN ALTYAPI-ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!