İMES OSB’de İstihdam İş Birliği İçin İlk İmzalar Atıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

“İMES OSB’de İstihdam İş birliği İçin İlk İmzalar Atıldı”

Gebze İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi faaliyet gösteren firmalarının insan kaynağı ihtiyacını karşılamak ve bölge istihdamına katkı sunmak adına hayata geçirdiği imeskariyer.com İnsan Kaynağı portalını duyurdu.

Protokol için Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İMES Dilovası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan, İMES Dilovası OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Kerim Çolakoğlu ve Ali Nuri Çolakoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Muharrem Karakoç masada yerini aldı.

“imeskariyer.com hem vatandaş hem de sanayici için var”

Protokol öncesinde açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir “ İlçemiz şehrimizin en güzide ilçelerinden biri ve sanayinin yoğunlukta olduğu bir bölge. Belediyemiz istihdam ofisi aracılığıyla vatandaşlarımızın iş bulmalarını sağlıyoruz. Çalışan nüfus ve genç nüfus açısından büyük bir potansiyele sahip ilçemizde alternatif istihdam oluşturma projelerine de belediyemiz olarak her zaman destek vermeye hazırız. Bölgemizin en önemli üretim üslerinden olan İMES Dilovası OSB’nin ortaya çıkardığı imeskariyer.com projesini duyar duymaz kendilerini tebrik ettik ve neler yapabiliriz, belediye olarak bu projeye desteğimizi nasıl sunarız diye düşündük. Başta değerli Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ahmet Tokkan, yönetim kurulu üyelerimiz ve müteşebbis heyet üyelerimiz ve bölge müdürümüze katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İmeskariyer.com insan kaynağı portalının hem sanayicimiz hem de vatandaşlarımız için var oluşturulmuş bir proje ve her anlamda büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. “ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İMES OSB’de İstihdam İş Birliği İçin İlk İmzalar Atıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!