Her insanımızın beklentilerini karşılamak; dik baş, tok karın, mutlu yarına ulaşmaktır.

WhatsApp Görsel 2024 03 29 saat 14.27.43 1b14f3e0
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Hatice Uludağ,

Yerel Seçimler çalışmalarımız süresince Halkımızın, Liderimiz Devlet Bahçeli Beye, Partimize ve Cumhur ittifakına göstermiş olduğu ilgi , duyduğu güven bizleri oldukça memnun etti, Çalışmamız da büyük bir moral oldu .

Süreç boyunca, Gebzemizin her Mahallesi’nde ev ziyaretleri, ev toplantıları, iftarlar, çay sohbetleri, ahde vefa ziyaretleri yaptık, Esnaflarımızı ziyaret ettik, çalmadık kapı, sıkılmadık el girilmedik ev bırakmamaya özen gösterdik.

Bizim için vatandaşlarımızın huzuru, refahı ve güvenliği her şeyden önceliklidir.

Çünkü milletimiz huzursuz ve memnuniyetsizse geleceğe umutla bakılamaz.

En büyük arzumuz milletimizi her açıdan layık olduğu şekilde temsil etmek, hak ettiği gelişmişlik seviyelerine çıkarmak, sorunlarını kökten çözebilmektir.

Her insanımızın beklentilerini karşılamak; dik baş, tok karın, mutlu yarına ulaşmaktır.

Bu vesile ile, Beni böylesi bir sorumluluğa layık gören MHP Kocaeli İl Başkanımız Sayın Murat Nuri Demirbaş ve İlçe Başkanımız Sayın Ali Yalsız Beye teşekkürlerimi arz ediyorum.

Meclis Üyesi Adaylığımı ömrüm boyunca bir şeref madalyası olaraktan taşıyacağım.

Son olaraktan,

Gayret bizden tevfik Allah’tandır.

Rabbim bizleri ve milletimizi mahcup etmesin.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize ve demokrasimize mümtaz sonuçlar getirmesini özellikle diliyor, aziz vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene

Hatice Uludağ

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı

Hatice Uludağ kimdir;

ÖZGEÇMİŞ
1978 yılında Eskişehir’de doğdum. 1982 yılında Eskişehir’den Kartal’a yerleştik ve ilkokul 3’e kadar eğitimimi burada gördüm. 1987 yılından bugüne kadar Gebze’de yaşamaktayım. İlkokul ve orta Öğrenimimi Gebze’de tamamladım. Lise eğitimimi ise; Gebze Endüstri Meslek Lisesi- Elektrik Bölümünde tamamladım. Devamında, Eskişehir Anadolu Üniversitesi- Elektrik ve Enerji Bölümü – Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım bölümden mezun oldum.
Çalışma hayatıma 1994 yılında özel bir elektrik şirketinde elektrik teknikeri olarak başladım ve 2011 yılına kadar aynı şirkette çalışmaya devam ettim. 2011 tarihinden bu yana, kendi kurmuş olduğum Ulutürk Danışmanlık Elektrik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şirketinde sanayi elektriği alanından hizmet vermekteyim.
2023 yılından bu yana Gebze Ticaret Odası Kadın Girişimciler İcra Kurulunda aktif görev almaktayım.
Siyasi hayatıma; 2010 yılında Milliyetçi Hareket Partisi, Gebze İlçe Teşkilatı’nda Kadın Kolları Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak başladım ve devamında Kadın Kolları Başkan Vekilliği, Kadın Kolları Başkanlığı, İlçe Yöneticiliği ve KAÇEP Başkanlığı görevlerinde bulundum. Ayrıca 2019 Yerel Seçimlerin de Belediye Başkan Aday Adayı oldum ve buna istinaden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nin Kadınlar için düzenlemiş olduğu Üretken Belediyecilik, Beden Dili, Seçim Stratejileri konuları içeren eğitim programına katılım sağladım.
2023 yılı Ağustos ayında KAÇEP görevinden ayrılarak, Gebze’mize hizmet etmek için Gebze Belediye Meclis Üyesi adayı oldum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Her insanımızın beklentilerini karşılamak; dik baş, tok karın, mutlu yarına ulaşmaktır.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!