HAKMAR’da etiket oyunu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova Özgürlük Mahallesi  Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan  HAKMAR’da müşteriler etiket aldatmacasıyla karşı karşıya kalınıyor. Zira, bazı ürünlerin raf fiyatı ile kasa fiyatı farklılık arz ediyor. Bölge Haber Gazetesi’nin gelen şikayetler konusunda yaptığı araştırma sonucunda söz konusu HAKMAR şubesinde etiket oyunu ile karşılaştı.  30 adetlik bir koli yumurtanın raftaki fiyatı  19.95 TL görünürken alınan ürüne rafta ödenilen ücret 20,95 TL …. HAKMAR müşterileri bu duruma tepki gösteriyor.  Bölge Haber’e konuşan Çayırovalılar “HAKMAR gibi ciddi hak ve hukuka saygılı olarak bildiğimiz bir mağazanın, marketin böyle ucuz etiket hilesine başvurması biz tüketicileri oldukça üzmektedir. HAKMAR yönetiminin bu tür ucuz satış pazarlama hilelerinden vaz geçilmesini dönülmesini ümit ediyoruz” diye konuştu.

UZMANLAR FİYATLARIN KARŞILAŞTIRILMASINI ÖNERİYOR

Öte yandan tüketici dernekleri  alışveriş konusunda markette satılan ürünlerin fiyatlarına aldanılmamasını mutlaka raf ile kasadan ödenilen ücret fiyatının karşılaştırılımasını öneriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HAKMAR’da etiket oyunu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!