Günay: “Bu mübarek gece hayırlara vesile olsun”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Peygamberimizin miraca yükselmesinin yıldönümü olan Miraç Kandili gecesi sebebiyle bir mesaj yayınlayan  AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay bu mübarek gecenin İslâm alemi ve insanlık için hayırlar getirmesini temenni etti.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Miraç Gecesi nedeniyle yayınladığı mesajda Çayırovalılar başta olmak üzere tüm müslümanların kandilini kutladı.  AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Günay  miraç kandili gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mübarek gün ve gecelerin manevi dünyamızı zenginleştiren; kendimize, ailemize ve topluma karşı sorumluluklarımızı hatırlatan müstesna günlerden biri  olduğuna dikkat çeken Başkan Günay, “Miraç hadisesi Peygamberimizin(S.A.V) İslam’a davet sürecinde gerçekleşen mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesidir. Miraç hadisesi bizlere ilahi rahmet ve huzura erişmenin kalp ve ruh temizliğinden ve ahlaki erdemlere yükselişten geçtiğini bildirmektedir” dedi. Çayırovalı hemşerileri başta olmak üzere ve tüm Müslümanların Miraç Kandili’ni tebrik eden Başkan Günay, bu mübarek gecede yapılan samimi duaların kabul edilmesini ve tüm insanlığın barış, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını temenni etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Günay: “Bu mübarek gece hayırlara vesile olsun”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!