GTÜ Girişimcilik Zirvesi Davetiye&Program Akışı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Teknik Üniversitesi; Türkiye’de girişimcilik ekosisteminin desteklenmesi ve küresel girişimcilik vizyonunun geliştirilmesine yönelik faaliyetlerimiz yoğun şekilde devam etmektedir. Bu faaliyetlerin önemli bir parçası olan GTÜ Girişimcilik Zirvesi’nin bu yıl altıncısı gerçekleştirilecektir. Zirve’nin temel hedefi; girişimciliğin küresel gelişimine yön veren fikir liderlerini, bölge sanayicileri ve öğrenciler ile bir araya getirerek girişimciliği desteklemek, başarı hikâyelerini yaymak ve ideal girişimcilik ekosistemini oluşturmak için iş birliklerine zemin hazırlamaktır.

Bu yılki teması “Tarım Girişimciliği ve Yenilikçi Tarım Teknolojileri” olan “Gebze Teknik Üniversitesi Girişimcilik Zirvesi”, 25 Mayıs 2022 tarihinde GTÜ Kongre Merkezi’nde gerçekleşecektir. Zirve, alanında ilgili paydaşlarla birlikte tarımda öncü şirketleri ve genç girişimcileri üç oturumda ağırlayacaktır. Türkiye’nin tarımsal girişimcilik ekosistemine yön veren liderlerinin ve geleceğin potansiyel girişimcilerinin bir araya geleceği Zirve, Türkiye’nin “girişimcilik” vizyonu ile ilgili sürecin iyi yönetilmesine katkı sağlayacaktır.

Bu bağlamda, 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü teşriflerinizle girişimciliğin geleceğini birlikte inşa etme heyecanımıza ortak olmanızdan onur duyarız.

Değerli katkınız ve ayıracağınız vakit için şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTÜ Girişimcilik Zirvesi Davetiye&Program Akışı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!