Tahir Büyükakın

GTO’dan “aidat ödeme” çağrısı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gebze Ticaret Odası 2021 yılı Yıllık ve Munzam aidatlarının ödenmesi hususunda, üyelerine bir bildirimde bulundu. GTO tarafından yapılan yazılı açıklamada konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:

“5174 Sayılı Oda, BorsGEBZE TİCARET ODASI’ NDAN AİDAT ÇAĞRISI

Gebze Ticaret Odası 2021 yılı Yıllık ve Munzam aidatlarının ödenmesi hususunda, üyelerine bir bildirimde bulundu.
5174 Sayılı Oda, Borsa Kanununun ilgili hükümleri gereğince, Odaya kayıtlı üyelerin her yıl HAZİRAN ve EKİM aylarında yıllık ve munzam aidat ödemekle yükümlü olduklarını belirten Gebze Ticaret Odası, bu doğrultuda; 2021 Yılı Yıllık ve Munzam Aidatlarınızın 1.taksitlerinin Haziran ayı sonuna kadar ödenmesi gerektiği konusunda üyelerini bilgilendirdi.
Aidat ödemelerine ilişkin banka hesap bilgilerinin Gebze Ticaret Odası web sitesinde paylaşılması ile birlikte, belirtilen banka hesaplarından veya Oda web sitesindeki online işlemler bölümünden kolayca ödeme yapılabileceği ayrıca duyuruldu.

a Kanununun ilgili hükümleri gereğince, Odaya kayıtlı üyelerin her yıl HAZİRAN ve EKİM aylarında yıllık ve munzam aidat ödemekle yükümlü olduklarını belirten Gebze Ticaret Odası, bu doğrultuda; 2021 Yılı Yıllık ve Munzam Aidatlarınızın 1.taksitlerinin Haziran ayı sonuna kadar ödenmesi gerektiği konusunda üyelerini bilgilendirdi.
Aidat ödemelerine ilişkin banka hesap bilgilerinin Gebze Ticaret Odası web sitesinde paylaşılması ile birlikte, belirtilen banka hesaplarından veya Oda web sitesindeki online işlemler bölümünden kolayca ödeme yapılabileceği ayrıca duyuruldu.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTO’dan “aidat ödeme” çağrısı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!