GTO ile ASELSAN arasında ticaret hacmi artacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO üyeleri ve ASELSAN arasında ticaret hacminin hızlıca arttığını ve daha da geliştirileceğini belirtti.

Gebze Ticaret Odası Müşterek Meslek Komite ve Eylül ayı olağan Meclis Toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıya Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, GTO Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin katıldı. Oda faaliyetleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’ın, 350 öğrencinin yetişeceği; İstanbul’da olan ve Türkiye’de ikincisinin, Başkanımızın Yönetim Kurulu Üyesi olduğu, hayalken gerçek olan bölgemizdeki Bilişim Vadisi’nde açılan 42 Kocaeli Açık Kaynak Platformu projesini Başkanımız ile ilk kez paylaştığında, seve seve proje ortağı olacağımızı belirttiğini ve yazılımcı geliştirmeyi hedefleyen eğitimlerin en yakın zamanda başlayacağını, sayın bakanımızın da katılımıyla açılışını gerçekleştirdik

“TEKNOFEST’TE GURURLA TEMSİL ETTİ”

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sn. Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN ile yapılan işbirliklerimiz ile üyelerimiz ve ASELSAN arasında ticaret hacminin hızlıca arttığını ve daha da geliştirilecek. Aynı zamanda; Cumhurbaşkanlığımızca onaylanan ASELSAN, Gebze Ticaret Odası ve GOSB ortaklığındaki mesleki teknik proje okulumuzun çalışmalarının sürdüreceğiz. Bölgemize kazandırdığımız Bilişim Lise’mizden 400 öğrencimizin desteklerimizle bizleri Teknofest’te gururla temsil etti.  Yine bölgemize kazandırdığımız BİLSEM ile öğrencilerimiz için daha yeni ve daha büyük bir okul kazandırılması adına inşaata başlandı.

“DİĞER ODALARA MODEL OLDU”

Üyelerimizin talepleri doğrultusunda coğrafi konuma göre mağazacılık, hal ve çiftçilerin desteklenmeleri veya tarladan sofraya ürün takibi konuları üzerindeki fikirler değerlendirildi. 28.05.2021 tarihi itibariyle coğrafi işaretini aldığımız Gebze Bayram Çöreğimiz ile bir başlangıç yaptığımızı ve özellikle Eğitim Sağlık Komitemizden gelen teklifler ile bölgenin diğer ürünleri için de çalışacağız. Dilovası Aile Sağlığı Merkezi’mizin hizmetlerine başladığını, Darıca Hizmet Kompleksi’mizin inşaatının hızlıca devam ettiğini, Darıca Nene Hatun’da 6. 112 Acil Servis İstasyonumuzun yakın zamanda hizmete gireceğini ve Sosyal Etki Merkezimiz ile Mobil Aş Evi projelerimizin TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun diğer Odalara model olması gereken projeler olduğunu paylaştığını, Trabzon ile Nevşehir’de bulunan Odalarımızın projemizi uygulayacağız.

“PROJELERİMİZİ TAKDİRLE KARŞILANDI”

AFAD, GTO ve GGOSB ortaklığında 1 Ekim itibariyle Afet Gönüllüleri oluşturmak üzere Afet Farkındalık Eğitimlerimizin başlayacak. Sel ve yangın felaketlerinde Türkiye çapında toplanan yardımların en yüksek oranda Gebze bölgesinden verilmesinin bizler için ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Geçtiğimiz günlerde Odamıza ziyarette bulunan Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un projelerimizi takdirle karşılandı.  Nefes Kredisinde Gebze Ticaret Odası olarak en çok kredi kullandıran Odalardan biri olarak ilk üçe girdi.  GTO ve GGOSB ortaklığında düzenlenen Kadınlara Yönelik Forklift Eğitimimizin devam ettiğini ve 16 Ekim’de yapılacak olan Milli Eğitim Bakanlığımızın sınavı sonrası başarılı olan adaylara istihdam sağlanacak” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTO ile ASELSAN arasında ticaret hacmi artacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!