Gidilecek daha çok yolun varsa 1 günden 365 güne kirala

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gidilecek daha çok yolun varsa 1 günden 365 güne kirala sloganı ile yola çıkan CRALA Ataşehir’ den sonra GOSB’ da faaliyetine başlıyor. Bu anlamda grup şirketi sahibi Celal Yılmaz sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu Yılmaz açıklamasında;

Değerli arkadaş, dost ve müşterilerimiz,

Hatasız, şeffaf, alışveriş mottosuyla 8 yıldır TrakyaMotors olarak sizlere hizmet veriyor, her geçen gün gelişen otomotiv sektörünün her alanında faaliyetlerimizi genişletmeye çaba sarf ediyoruz.

Faaliyet alanlarımızdan biri olan araç kiralama sektöründe 3. Yılımızı geride bırakırken, kiralama faaliyetimizi “CRALA” markası altında topluyor, CRALA olarak Ataşehir’den sonra GOSB Meydan ofisimizin de 1 Şubat itibariyle hizmetinizde olacağı bilgisi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bugüne kadar sizlerle tecrübe edindik, büyüdük, yeni markamıza da aynı desteği vereceğinize ve sosyal medya hesabımızın takipçisi olacağınıza inanıyoruz.

Şimdiden teşekkürler

Celal YILMAZ
Trakyamotors & Trakyafilo & Crala

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gidilecek daha çok yolun varsa 1 günden 365 güne kirala

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!