GETİP GOSB’u ziyaret etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu ( GETİP ) Başkan Resul ORMAN ve yönetim kurulu GETİP’ in kuruluş amacı, çalışmaları, gelecek projeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve olası yapılabilecek ortak projelerle ilgili Gebze Organize Sanayi Bölgesi ( GOSB ) yönetim kurulu başkanı Vahit YILDIRIM’ ı ziyaret etti.

GOSB yönetim kurulu binasında Yönetim Kurulu Başkanı Vahit YILDIRIM tarafından karşılanan Başkan Resul ORMAN ve Yönetim kurulu üyesi ve genel danışman Prof. Dr. Halim KAZAN,İstişare Kurulu Üyesi Orhan ÜLKER, Başkan Yardımcıları Hüseyin KARADENİZ, Akın YILDIRIM,Genel Sekreter Mehmet Fatih İŞLEK,  Özgür AGİN, Ferit ÇOĞDUR, Tarık KARAKUŞ, İsmail ÜNAL, Turan TATAR, Veysel Karani CEYLAN  ‘dan oluşan GETİP yönetim kurulu üyelerinin tanışma toplantısından sonra GETİP ‘ in kuruluş amacı, vizyonu ve Gebze ile ilgili misyonu hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldı.

GOSB yönetim kurulu başkanı Vahit YILDIRIM kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdikten sonra , STK’ ların iş dünyasında ve sosyal hayattaki önemine değindi.  GETİP’ in uzun vadede Gebze’ de ticaret ve iş geliştirme üzerine yapacakları başarılı çalışmalarla adından söz ettiren, cazibe merkezi olan bir STK olması için GOSB yönetimi olarak üzerlerine düşen tüm desteği ortak projelerle verebileceklerini belirtti.

İş dünyası ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi ve değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret toplantısı GETİP yönetim kurulu ve GOSB yönetim kurulu başkanı Vahit YILDIRIM’ ın hatıra fotoğrafı çektirmesi ile tamamlandı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GETİP GOSB’u ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!