Kocaeli muhteşem bir organizasyona imza attı! 30 Ülke, 333 Sporcu İzmit’te

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen Gençler Dünya Oryantiring Şampiyonası, İzmit Kent Meydanında düzenlenen törenin ardından start aldı. 30 ülkeden 333 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Asıl hedefiniz insan, rotanız yaşanabilir bir dünya olsun” diyerek dünyaya mesaj verdi.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

Program öncesi Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, Uluslararası Oryantiring Federasyonu As Başkanı Tatyana Kalender, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanvekili Erkan Ömeroğlu, Türkiye Oryantiring Federasyonu Asbaşkanı Fatih Bektaş ile Gençlik ve Spor Bakanlığından yöneticiler ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen programa geçildi.

30 ÜLKEDEN 333 SPORCU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın destekleriyle JWOC 2021 Gençler Dünya Oryantiring Şampiyonası, Türkiye Oryantiring Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlendi. 30 ülkeden 333 sporcu ve teknik ekibin katıldığı şampiyonanın açılış programı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önünden başladı. Belediye hizmet binası önünde toplanan sporcuları Büyükşehir Belediyesi bando ekibi karşıladı. Ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı. Ardından tüm sporcuların katılımıyla kendi ülke bayrakları ile kortej gerçekleştirildi.

GENÇLER DÜNYA ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI

JWOC 2021 Gençler Dünya Oryantiring Şampiyonasının açılış programına Kocaeli Vali Yardımcıları Dursun Balaban ve Ali Ada, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, Uluslararası Oryantiring Federasyonu As Başkanı Tatyana Kalender, Dünya Gençler Oryantiring Şampiyonası Etkinlik Direktörü ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Başkanı Gökhan Ünal, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanları Fatih Uysal ve Şükrü Yılmaz, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın katıldı.

facebook likes kaufen
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli muhteşem bir organizasyona imza attı! 30 Ülke, 333 Sporcu İzmit’te

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!