Genç Erkekler Futsal Müsabakalarının Yıldızı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Genç Erkekler Futsal Müsabakalarının Yıldızı Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi

Türkiye Liseler Arası Genç Erkekler Futsal müsabakalarında okulumuz İlimizi en güzel şekilde temsil ederek göğsümüzü kabarttı.

Kocaeli’de il birincisi olarak bölge yarışmaları için Karabük ilinde şehrimizi temsil eden okul takımımız bölge elemelerinde namağlup ünvanını devam ettirerek Türkiye Liseler Arası Genç Erkekler Futsal elemelerinde yarı finale yükseldi.

17-20 Mart 2022 Tarihinde Samsun ilimizde gerçekleştirilen müsabakalarda da spor liselerini de eleyerek büyük bir başarıya imza atan okulumuz Şehit Er Mücahit Okur Proje Anadolu İmam-Hatip lisemiz Türkiye finaline yükseldi.

TÜRKİYE FİNALİ KOCAELİ’DE OYNANDI

Tebrik ediyoruz gençler

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Türkiye Futsal Turnuvasında finallere kalarak 6-10 nisan 2022 tarihleri arasında Kocaeli’yi temsil eden ÇAYIROVA ŞEHİT ER MÜCAHİT OKUR PROJE ANADOLU İMAM HATİP LİSEMİZ final maçlarında gösterdiği üstün mücadele ile TÜRKİYE 2.si OLDU.

Okul müdürü Sedat KOTAN konu ile ilgili şunları söyledi: “Çalışma, özveri, disiplin ve takım ruhu ile hareket etmenin en güzel örneğini yaşayarak başarının asla tesadüf olamayacağını gösteren okul yönetimimizi, beden eğitimi öğretmenimizi ve bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum.

Ayrıca tüm turnuvalar boyunca desteklerinden dolayı, Çayırova Belediyemize, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Çayırova Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze okulumuz adına teşekkür ediyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Genç Erkekler Futsal Müsabakalarının Yıldızı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

1 Yorum

  1. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!