Tahir Büyükakın

Gebze’ye yeni nesil ‘Dürümcü’

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze’de yeni nesil “Dürümcü” hizmet vermeye başladı. Sahipliğini Gebze gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ve kardeşi Savaş Oğuz’un yaptığı “Dürümcü” farklı konsepti, muhteşem lezzetleri ile Gebze’den şubeleşerek kendi markasıyla yurt geneline açılmayı hedefliyor.

Gebze damak tadında yeni bir konseptle, yeni bir markaya kavuştu. Gebzelilerin yeni lezzet durağı “Dürümcü” markasıyla Hacı Halil Mahallesi Adliye Caddesi’nde hizmete açıldı. Sahipliğini Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mavi Kocaeli Gazetesi İmtiyaz sahibi Ahmet Oğuz ile kardeşi Savaş Oğuz’un yaptığı “Dürümcü”; farklı konsepti, yeni nesil hizmet anlayışla Gebzelilerin hizmetinde. Steril ve hijyenik ortamı, modern kafeterya konsepti, sıcak ve soğuk dürüm çeşitleriyle Gebze’ye yeni bir soluk getiren “Dürümcü”,daha ilk günlerden vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
HER ÖĞÜNE BİR DÜRÜM
Yeni nesil dürümcü konseptini Gebze’ye getiren “Dürümcü”, franchising ile şubeleşmeyi kendisine hedef olarak belirledi. Kentimizden şubeleşerek, kendi markasıyla yurt geneline açılmayı planlayan “Dürümcü” doyurucu çeşitleriyle damak tadına lezzet katıyor. Sloganını “Her öğüne bir dürüm” olarak belirleyen “Dürümcü” de sıcak olarak Adana, Urfa, Tavuk Dürüm, Ciğer, Sucuk, Köfte gibi yemeklerin yanı sıra soğuk dürüm çeşidi olarak ise Peynirli Dürüm, Kaşarlı Dürüm, Kaşar-Salamlı Dürüm, Patso gibi lezzetleri müşterilerinin hizmetine sundu.
GENÇ GİRİŞİMCİ ANLAYIŞIYLA
Tüm dünyanın Korona Virüs nedeniyle sıkıntı yaşadığı bir dönemde, genç girişimci anlayışıyla ülke ekonomisine ve istihdama katkı sunan “Dürümcü”, Güler yüzlü, dinamik ve işinin ehli 13 personeliyle Gebze’ye katma değer kattı. Kapalı ve açık mekan seçeneklerinin yanında dileyenler 0262 642 10 30 numaralı telefondan sipariş de verebilecekler. Gebze eski Adliye Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan “Dürümcü”, sizleri bu eşsiz lezzetleri tatmaya bekliyor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze’ye yeni nesil ‘Dürümcü’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!