Çocukların isteği yerine getirildi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze’de  yaşayan 6 yaşlarındaki Hasan ve Hüseyin isimli iki çocuk CİMER’e mektup yazıp  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazıp bisiklet istedi  CİMER ise iki küçük kardeşe olumlu yanıt verdi. CİMER konuyla ilgili olarak Gebze Belediyesi’ne haber verince Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz harekete geçti ve iki kardeşe istedikleri bisikleti hediye etti.  Hasan Özkan ve Hüseyin Özkan isimli iki çocuk ise bisikleti alınca hem cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de Gebze Belediye  Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür etti.

BABA ÖZKAN : “İLERİDE İYİ İZLENİM OLUŞTURACAK”

  Konuyla ilgili olarak  baba Savaş Özkan ise yaşanılan hadiseyle ilgili olarak şu bilgiyi verdi : “Sayın Cumhurbaşkanımız televizyonda çocuklara birtakım hediyeler dağıtırken Hasan ve Hüseyin bunları gördü. Tayyip dedemiz Türkiye’mizin başkanı herkese bisiklet gönderiyor . Biz onu çok seviyoruz. O da bizi çok seviyordur baba mektup yazalım. Ve Tayyip dedemizle görüşelim bize bisiklet göndersinler le başladı hikayemiz. Tabi ben de çocuklarımızın ileride iyi bir izlenim elde edinmeleri amacıyla bu isteklerini CİMER aracılığıyla iletişim başkanlığımıza ilettim. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sağolsun bizim bu isteğimizi bizim bu ricamızı çocuklarımızın bu isteğini  hızlı bir şekilde çözümleyerek bugün Zinnur Büyükgöz belediye başkanı aracılığıyla Hasan ve Hüseyin’e takdim ettiler. B en de buradan sayın cumhurbaşkanımıza çok çok teşekkür ediyorum”

CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETTİLER

Konuyla ilgili konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise “Bugün burada Hasan ve Hüseyin ikiz evlatlarımız sayın cumhurbaşkanımıza CİMER aracılığıyla bisiklet talebinde bulunmuşlar. CİMER’den bize dönüş yapıldı.  Biz de sayın cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Hasan Hüseyin isimli bu ikiz yavrularımızın taleplerini kendilerine ulaştırdık. Sayın cumhurbaşkanımızın selamını, bisikletlerini kendilerine ulaştırdık. Onlar da kendi ifadeleriyle Tayyip dedelerine teşekkür ettiler. Sayın cumhurbaşkanımıza teşekkür ettiler.” Diye konuştu.

HABER -KAMERA: Ümit ÜLKER

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çocukların isteği yerine getirildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!