Gebze CHP “yoksulluğun işsizliğin bitirilmesini” istedi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

CHP Gebze İlçe Başkanlığı, hem çalışmalarını hem de gündemi değerlendirmek amacıyla bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl başkanı Harun Yıldızlı, ilçe başkanı Gökhan Orhan’ın yanı sıra il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Bugün hem tüm Türkiye’de hem de Koaeli’nde en önemli sorun yoksulluk ve işsizlik” dedi. Tarhan “Sağlıktan dolayı bir türlü sizlerle buluşamadık. CHP demokrasiyi içinde işleten tek parti. Pandemi ile birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz. Hep birlikte bu kente mücadele ettik. Vatandaşlardan bize gelen telefonlar açım, çocuklarım aç, iş istiyorum diyor. En önemli sorun yoksulluk ve işsizlik. Gebze il olmalı. İl olması hem İstanbul hem İzmit’e de faydası olacak. Bu kent il olmalı. Büyükşehirli il olmalı. CHP’nin önderliğinde Millet İttifakı iktidar olacak” diye konuştu.

TARHAN: “GEBZE BÜYÜKŞEHİRLİ İL OLMALI”

Tarhan, “Sağlık, eğitim, ekonomi, yoksulluk, yolsuzluk, işsizlik saatlerce anlatmakla bitmez.  Bizler TBMM’de kanun teklifini reklam için vermiyoruz, biz programımıza koyacağız. Bizim iktidarımızda Gebze il olacak. İzmit’e de faydası olacak. Gebze İstanbul’un kenar köyü, İzmit ile hiç ilişkisi yok. Bu kadar zenginlik, teknoloji, ekonomi varsa bu kent büyük şehirli olmalı. Herkes bu kentin il olması için mücadele etmeli” dedi.

GÖKHAN ORHAN: “PANDEMİDE GEBZE İÇİN MÜCADELE ETTİK”

CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ise pandemi kurallarına uyarak çalışmalarımızı bu süreçte de yürüttük. Esnaf, dernek ziyaretleri yaptık. Gebze’nin çok sorunu var, hak ettiği hizmeti alana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

SAİDE ARSLAN: “GEÇEN SENE DAHA ÇOK YARDIM YAPILIYORDU”

CHP Gebze Belediye Meclis üyeleri adına konuşan Grup Sözcüsü Saide Arslan Çalışkan da, “Bu dönemde Gebze belediyesi zor durumdaki vatandaşlara daha fazla yardım etmeli. İnsanlar çöplerden aş ve iş arıyor. Eğitimde ne yapılıyor, hiçbir program yok. Bilgisayar alabilmek için televizyonlar böyle bir çalışma yapılıyor neden belediye olarak yapılamıyor?” dedi. Arslan geçen yıl Gebze Belediyesi’nin daha fazla kişiye yardımda bulunduğunu pandemi sürecinde Gebze’de çok sayıda çalışanın iş kaybına uğradığı halde şu ana kadar çok fazla kişiye yardım edilemediğini bu süreçte daha çok ihtiyaç sahibine yardım edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze CHP “yoksulluğun işsizliğin bitirilmesini” istedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!