Gebze bizim Türkiye hepimizin

WhatsApp Görsel 2024 03 27 saat 19.34.00 a973ad9a
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin, Gebze Bizim Türkiye Hepimizin sloganı ile yola çıkan Cumhur ittifakı meclis üyelerinden Avukat Ömer Cihan Kavak ev ziyaretlerine gitmeye devam ediyor. Gece gündüz demeden çalışan, yolda, meydanda, evlerde Cumhur ittifakı için oy isteyen, Cumhur ittifakının projelerinden bahseden, Gebze’ nin sağlam alındığını, yola devam edilerek çok daha güzel yerlere getirilmesi gerektiğini belirten Kavak dur durak bilmiyor. Avukat Ömer Cihan Kavak kimdir kısaca tanıyalım istedik;

1983 yılında Kayseri’de doğmuştur. Aslen Erzurum/Şenkayalıdır. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Niğde’de tamamladı. 2001-2005 yıllarında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okudu. 2005 yılında Gebze’ye yerleşti. 2006 yılından bu yana Gebze’de avukatlık yapmaktadır. Çeşitli branşlarda bilirkişilik yapmış olup, uzman arabuluculuk belgesi de bulunmaktadır. TÜBİTAK bünyesinde kurum avukatlığı da yapmış olup, bu dönemde Ankara’da aldığı eğitimler sonucunda ‘’Kamu İhale Hukuku Uzmanı’’ ve ‘Bilişim Hukuku Uzmanı’’ sertifikaları almıştır. Hali hazırda alışveriş merkezi, fabrikası bulunan ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketler grubunun avukatlığını ve genel müdürlüğünü yapmaktadır.

Gebze Erzurumlular Derneği ve Şenkayalılar Derneği’nde başkan yardımcılığı yapmıştır. 18 yaşından bu yana sırasıyla Konya, Kocaeli ve Gebze Ülkü Ocakları’nda; sonrasında da 3 dönem MHP Gebze İlçe Teşkilatında görev almıştır. Gebze İlçe Seçim Kurulu üyeliği yapmıştır. Halen Gebze Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Üyesidir.

İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze bizim Türkiye hepimizin

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!