Ekrem kumuşoğluna başarı belgesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başarılı çalışmalarından dolayı Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumaşoğlu ve Tapu çalışanlarına başarı belgesi verdi. Bu anlamda bir açıklama yapan Tapu Müdürü Kumaşoğlu;
Koca bir yılı bitirdik. Az sayıda çalışma arkadaşlarımla (Benim için Çok Özeller) büyük işlere imza attık. Örnek mi ?? Geçen seneki işlem adedinin %35 artış göstermesine rağmen yine de İnandık, pek çok şeyden ödün verdik Aillelerimizi ihmal ettik. İşimizi yaparken herşeyi onun gerisinde bırakarak büyük fedakarlıklarla birbirimize destek olduk ve göğsümüzü gere gere diyorum ki BAŞARDIK. Belki istedikleriniz tamamını yapamadık ama takdire şayan bir çaba , gayret ve azimle üstesinden gelebileceğimizin en üst seviyesine kadar Mücadele ettik. Aslında bu bir azimin ve kararlılığın hikayesi bu hikayede yer alan ve tüm Çalışma arkadaşlarıma şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Ayrıca her daim çalışanın hakkını veren ve bu başarı belgeleri ile bizleri hem ödüllendiren hemde onurlandıran Gebze Kaymakamımız Sayın Mustafa GÜLER’e şükranlarımı arz ediyorum. Ve diyorum ki 2022 yılı hedeflerimizin tamamının gerçekleşeceği bir yıl olarak bizi bekliyor. Herkese sağlıklı, Huzurlu senelere’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekrem kumuşoğluna başarı belgesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!