Eğitimcilerden tepki iddiası

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz dün ilçemizi ziyaret etti. İlçemizde bir takım ziyaretlerde bulunan Vekil Yılmaz, ilçemiz eğitimi ile ilgili olarakta Ak parti ilçe yönetimi, belediye başkanı ve okul müdürleri ile bir istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Ancak gerçekleştirilen toplantıya Çayırova Kaymakamı ve Cumhur İttifakı ortağı MHP ilçe yönetiminden kimsenin katılmadığı görüldü.

Çayırova ilçesindeki 53 okul müdüründen sadece 28 okul müdürünün katıldığı, seçilmiş Çayırova Eğitim Birsen başkanı ve yönetimindeki güçlü isimlerin toplantıya katılmayıp tepki gösterdiği iddia ediliyor.

Toplantı da okul müdürlerinin kendi imkanları ile halledip çözebilecekleri basit işleri bile vekile anlatması buna karşılık sendika seçimlerinde taraf olan birkaç okul müdürünün vekilin sorduğu sorulara sürekli övgü dolu cümleler kullanması da Ak Parti  Kocaeli Milletvekilinin ilçemizden kızgın olarak ayrılmasına engel olmadığı iddia ediliyor. Bu bir kaç okul müdürünün ‘Evde kal’ mesajı veren, kendileri adına ayrımcılık yapıldığı iddia edilen müdürler olduğu söyleniyor. Bu sözlerinde tepki çektiği iddialar arasında..

Çayırova ilçesinde yüzlerce eğitimciyi temsil eden Eğitim-Bir-Sen başkanı ve öne çıkan isimlerin toplantıya katılmamasının nedeni olarak; yapılan usulsüzlüklere ve sendika seçimlerinde taraf olmasına rağmen ilçe milli eğitim müdürünün görevde kalması ve Fen Lisesi okul müdürü Hasan Yılmaz’ın yemek ihalesinde usulsüzlük, usulsüz Öğrenci devamsızlığı silme, kantin kiralarını elden alma gibi suçlara karıştığı iddia edilmesine rağmen tekrar okul müdürü olarak atanması teklifine olan tepkiler olduğu iddialar ve kulis bilgileri arasında…

Kocaeli eğitimden sorumlu Ak Parti vekili Mehmet Akif Yılmaz’ın ilçemiz eğitimi sorunları ve bu sorunların çözüm yolunun ne olacağı ve Fen Lisesine Hasan Yılmaz’ın atanması konusunda fikrinin ne olacağı merak konusu..

Ayrıca İLKSAN seçimlerini kaybettiren yanlış adımların devam etmesinin Çayırova ve Kocaeli de Ak Parti ye de zarar verdiği çok açık bir şekilde de konuşulmasına rağmen siyasetin de sessizliğine tepkiler artıyor..

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eğitimcilerden tepki iddiası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!