Deva Partisi Derince’de başkan Sudan…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Demokrasi ve Atılım Partisi Kocaeli İl Teşkilâtı  Derince İlçe Başkanlığına Zeynep Sudan‘ı atadı. Sudan yaptığı açıklamad düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi :

“Doğduğum, büyüdüğüm ve doyduğum bu güzel şehrimde, her anımı “halkımıza nasıl hizmet edebilirim?” düşüncesiyle hayallerimi ve söylemlerimi eyleme dönüştürmüş bir kardeşiniz olarak, bugünden itibaren; siyasette başarılı ve özel yaşamında hiçbir şaibeli işi olmayan Deva Partimizin Kurucusu Sayın Ali Babacan’ın Partisinde Derince İlçe Başkanlığı için yetki almış bulunuyorum. Bu kutlu yolda bize bu görevi layık gören, başta Sayın Genel Başkan Yardımcım Nihat Ergün Beyefendiye, Kocaeli İl Başkanım Sayın Adem Koç Beyefendiye ve il yönetimine sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. Kocaeli’mize, ilçemize, aziz milletimize hizmet etmek bir şereftir. Bu şerefi birlikte paylaşacağımız, bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapacak olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Gayret bizden tevfik Allah’tandır. Saygılarımla”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deva Partisi Derince’de başkan Sudan…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!