Dev Final 6 Haziranda

554231671354961
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Geleneksel olarak bölgemizde tertip edilen 82. İl Marka Şehir Ge82e Vefa ve Başarı Ödülleri Final Gecesi, 6 Haziran Perşembe günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.


Gebze’de yayınlanmakta olan AnibalGazete tarafından bu yıl 12. Kez gerçekleşecek ödül gecesinin tanıtım toplantısı; basın mensuplarının, iş, siyaset, spor, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı Salaş Cafe& Restoran’da düzenlenen kahvaltı ikramlı programla kamuoyuna duyuruldu.
Ödül alacak isimlerin, sponsor firmalarında katıldığı tanıtım toplantısı vefatının birinci yılı münasebeti ile merhum gazeteci Refik Sıla Güvenç ve ebediyete intikal etmiş gazetecilerin ruhlarına hediye edilen Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua ile başladı.


Çoban Mustafa Paşa İmam Hatibi İrfan Tatlı ve Beylikbağı Kuran Kursu Uzman Eğitimcisi Hüseyin Çağıl’ın okumalarından sonra programın jüri başkanı TSE Başdenetçisi Fatih Soylu, konuklara hitap ederek ödülleri kazanan isimlerin nasıl belirlendiğini anlattı ve jüri üyelerini tanıtarak 6 Haziran’da kentimizin ve bölgemizin tüm dinamiklerini final gecesine beklediklerini ifade etti.


GTÜ kariyer Geliştirme Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Türkmen, GTO Meclis Üyesi Hakan Alaşar, MAGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Göçer ve Eğitimci İrfan Yılmaz’dan oluşan jüri heyetinin yorucu bir tempo ile ödül alacak isimleri belirlediğini ifade eden Başkan Fatih Soylu “ Gebzemize, Darıcamıza, Dilovamıza, Çayırovamıza yatırım yapan, katma değer üreten, hizmet üreten, bu bölgenin gelişimine kalkınmasına ve tanıtımına katkı sağlayan projemize destek olan ve bizlere güvenen herkese teşekkür ediyoruz.” Diyerek dev bir finalin Gebzelileri beklediğinin altını çizdi.
6 Haziran gecesi ödül törenine katılacak konukların karşılaşacakları detayları konuklarıyla paylaşan gazeteci İrfan Yormaz ise Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar , Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, eski Milli Futbolcu Ünal Karaman, Ses Sanatçısı – Şair Ahmet Selçuk İlkan, Ses Sanatçısı ve sinema oyuncusu Kutsi gibi isimlerin final gecesine davet edildiğini belirterek “ Dünyanın ilk ve tek engelli ralli pilotu Kübra Denizci, 4 yılda 60 madalya kazanan 14 yaşında Milli yüzücümüz Melisa Şahin final gecemizde bizlerle olacak. 6 Haziran’da saat 19.30’da bando takımı eşliğinde kırmızı halı yürüyüşü ve anı fotoğrafı çekimi ile başlayacak gecemizde fuaye alanımızda yer alan Türkiye’nin dev sanayicilerinin stantlarının yer alacak. 1000 kişilik kokteylimizin sonrasında 41 farklı branşta jürimizin belirlediği isimlere ödüllerini takdim edeceğiz. Acun Ilıcalı’nın dünyanın 1 numarası olarak nitelendirdiği Yetenek Sizsiniz Yarışmasının finalisti Vantrolog eğitimci Çiğdem Dağtekin ve sahne kızı Marmelat’ta finalimizde sahne alarak Gebzelilerle buluşacak.
Başarının her alanda takdir edilmesi ve teşvik edilmesine olan inancımızla ödül gecemizde her yıl olduğu gibi 3 adet meslek ödülümüzde sahipleri ile buluşacak. 7 adet marka şehir ödülümüzde aynı gece sahipleri ile buluşacak. Tanıtım toplantısına katılan başta gazeteci meslektaşlarımız olmak üzere tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm ekibimiz adına bizlere güvenen, destek veren, katkı sağlayan katılımcılara, sponsorlarımıza, çözüm ortaklarımıza teşekkür ediyor, bölgemize çok yakışacak bir final gecesi için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dev Final 6 Haziranda

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!