DERİNCE YAVUZ SULTAN MAHALLESİNDE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

DERİNCE YAVUZ SULTAN MAHALLESİNDE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

İklim değişikliklerine karşı Derince ilçesinin sağlıklı altyapıya kavuşturulması, su kayıp kaçaklarının azaltılması ve yağmursuyu hattı gibi altyapı çalışmaları yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü, ilçeye bağlı Yavuz Sultan Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor.

10 MAHALLEDE ÇALIŞMA

KBB İSU Genel Müdürlüğü abonelerine sağlıklı altyapı ve kaliteli hizmet anlayışıyla Kocaeli de yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Derince ilçesinde 2020 yılında başlayan çalışmalarla birlikte tüm altyapı hatları yenileniyor. 10 Mahallede devam eden çalışmalar kapsamında içmesuyu, kanalizasyon hatları yenileniyor ve sağanak yağışlara karşı yağmursuyu hatları yapılıyor.

YAVUZ SULTAN’DA ALTYAPI VE ÜSTYAPI YAPILIYOR

Altyapısı tamamlanan bölgelerin  üstyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdüren KBB İSU Genel Müdürlüğü, İlçeye bağlı Yavuz Sultan Mahallesinde altyapı yenileme çalışmaları ile üstyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yavuz Sultan Mahallesi Canan Caddesinde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmaları kapsamında asfalt serimi yapıldı. Yadigar, Manolya, Tayfun, Hacı Ömer ve Marmara Caddelerinde üstyapı çalışmaları da devam ediyor.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Derince de Yenikent, Fatih Sultan ve Mersincik Mahallesi ile Çınarlı Mahallesinin TEM Otoyolu üstündeki kısımların altyapı çalışmaları tamamlandı. Yavuz Sultan ve İbni Sina Mahallesinde altyapı hatları yenileme çalışmaları devam ediyor. Devam eden altyapı çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bozulan yolların üstyapı çalışmaları, belirlenen program dahilinde yapılacak.

2022 YILI İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

2022 yılı içerisinde tamamlanması hedeflenen Derince ilçesinin altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarında, geçen 1 yıllık süre içerisinde, toplam işin yüzde 55’lik kısmı tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Derince sağlıklı ve kaliteli altyapı hatları ile birlikte modern üstyapıya kavuşmuş olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DERİNCE YAVUZ SULTAN MAHALLESİNDE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!