Deprem Yardımı Skandalı Çayırova’da İnfial Uyandırdı

2
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

İyi Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’ ndan basın açıklaması;

Geçtiğimiz akşam Meclis Üyesi Adayımız İlhami Bayrak’ın bir internet televizyonu kanalında belgeleriyle açıkladığı yardım skandalı Çayırova’da infial uyandırdı.

Vatandaşların emaneti olan deprem bölgesine gönderilmek üzere Çayırova Belediyesine teslim edilen bazı eşyalarının bir kısmının, aylar sonra giysi atık toplama araçlarına  yüklenirken görüntüleri çıktı. Bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tüm yardımlarla ilgili endişe uyandı ve Meclis Üyesi Adayımız İlhami Bayrak’a vatandaşlarımız tarafından yardım kolilerinden çıktığı anlaşılan mektuplar ulaştırıldı.

Okul ve benzeri kurumlardan toplanarak belediyeye ulaştırılan kolilerden çıktığı tahmin edilen mektuplar vicdanları yaraladı. Bel… isimli bir 4. Sınıf öğrencisi tarafından yazılarak kolinin içine konulan mektup   Bayrak’ı derinden üzdü.

“Elimden bu kadarı geldi. Size elimizden geldiğince yardım edeceğiz” diye not yazarak içine 20 TL koyup gönderen Bel…’a ulaşarak kendisinden sorumsuz yöneticiler adına özür dileyeceğini söyleyen Bayrak, Bel….. ve ailesi kabul ederse onun adına deprem bölgesine yardım gönderip, ona ait olup manevi değeri paha biçilemez 20 lirasını ve mektubunu çerçeveletip, liyakatsiz insanlara görev verildiğinde sonucunun ne olduğunu unutmamak adına, masalarında saklayacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deprem Yardımı Skandalı Çayırova’da İnfial Uyandırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!