Çocuk kulüplerinde eğitici ve eğlenceli etkinlikler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çocuk kulüplerinde eğitici ve eğlenceli etkinlikler

Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüplerinde eğitici, öğretici ve eğlenceli etkinlikler devam ediyor. Etkinler kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Bilgi Evi’nde Kur’an-ı Kerim günü tertip edilirken, Atatürk Mahallesi Bilgi Evi’nde yer alan Çocuk Kulübünde ise Palyaço etkinliği düzenlendi.

Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri, geleceğe imzalarını atacak olan çocukları hayata hazırlamaya devam ediyor. Uzman eğitimci kadrosu, yarının büyükleri olan miniklere birbirinden farklı ve özel etkinlikler sunuyor. Çocuklar bu etkinliklerle doyasıya eğlenirken diğer yandan hayatı erken tanıma şansı yakalıyor.

Etkinler kapsamında Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi içerisinde yer alan Çocuk Kulübünde Kur’an-ı Kerim günü düzenlendi. Üstün başarı ve gayretleri sonucunda çocuk kulübü öğrencilerinden Hiranur, Hamza, Mustafa, Emre ve Kerem’in Kur’an-Kerim’e geçmesinin sevinci yaşandı. Kur’an a geçen öğrencilerin mutluluğuna aileleri ve sınıf arkadaşları eşlik etti. Programda öğrenciler dualar okudu ve kendileri için hazırlanan pastayı arkadaşlarıyla paylaşarak bu özel günlerini unutmamak üzere anılarına ekledi.

Atatürk Mahallesi Çocuk Kulübünde ise minikler palyaço etkinliği ile doyasıya eğlendi. Öğretmenleri tarafından yüzleri boyanan öğrenciler palyaço kostümü giydi. Bir süreliğine palyaço kostümleriyle dans eden öğrenciler hem eğlendi hem de eğlendirdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çocuk kulüplerinde eğitici ve eğlenceli etkinlikler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!