Çayırova CHP’den Gelecek’e kandil ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci’yi bu akşam parti binasında ziyaret etti. Ziyarette her iki partiden partililer da hazır bulundu. Oldukça sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarette Soyluçiçek , Demirci ve diğer partililerin kandilini kutladı. Soyluçiçek ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Bu akşam gelecek partisi Çayırova ilçe Başkanlığına yaptığımız hayırlı olsun ziyaretinde gerek ilçe başkanımız Sayın Kaan Demirci ve tüm yönetimine nazik ve sıcak karşılamalarından dolayı misafir perverliklerinden dolayı hepsini yürekten teşekkür ediyorum bu vesileyle tüm gelecek partisi ailesi Cüneyt halk Partisi ailesinin ve tüm halkımızın mübarek regaip kandilini kutluyorum ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum Çayırova için hep birlikte gönül bağı kuracağımız güzel günlere kısa zamanda kavuşmak dileğiyle

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova CHP’den Gelecek’e kandil ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!