Çayırova’da 2 milyon TL’lik vurgun

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Çayırova’da bir  işyerinin muhasebecisi kendisine bankaya yatırılmak üzere teslim edilen 2 milyon 40 binTL’yi zimmetine geçirerek ortadan kayboldu. Polis başlattığı operasyonda toplam 6 kişiyi yakaladı.  Alınan bilgilere ve iddialara göre Çayırova’da bir işyeri çalışanı 2 milyon 40 TL’yi yatırmak üzere şirketin çalışanı muhasebeci  A.C.O’ya teslim etti. Ancak, muhasebe çalışanı A.C.O’nun kendisine yardım eden arkadaşlarıyla birlikte ortadan kaybolduğu öğrenildi.

A.C.O’nun bu süreçte sürekli adres değişitirdiği ve lüks otel gibi mekanlarda kaldığı tespit edildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonda A.C.O ile birlikte toplam 6 kişiyi yakaladı.  Şüpheliler İzmit’te bulunan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü  Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki  işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerin çalınan paralarla taksi plakası ile otomobil satın aldıkları tespit edildi. Polisin yaptığı girişimler sonrasında plakalara ve araçlara tedbir kararı çıkarttığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çayırova’da 2 milyon TL’lik vurgun

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!