Biz adamcılık değil hemşericilik yapıyoruz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kısa adı KAISİAD olan Tüm Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şamil Yalçın dün akşam Gebze bölgesinde aktif olarak faaliyette bulunan Kars, Ardahan, Iğdır illeri il, ilçe ve köy dernek başkanları ile bir istişare toplantısı gercekleştirdi..

 Bu toplantıyı sosyal medyadan “Gebze bölgesinde faaliyetler gösteren Kars Ardahan ığdır illeri il,ilçe,ve köy dernek başkanlarımızla istişare toplantımızı gercekleştirdik birliğimiz daim olsun inşallah” sözleri ile paylaşmasının ardından kendisi ile iletişime geçen Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Şahin’ a Yalçın;

“ Biz bu bölgede % 51 seçmene sahibiz, öte yandan Kocaeli Bölgesine baktığında 3. En çok hemşeriye sahip olanda yine bizleriz. Parti ayrımı yapmıyor, sağcısı solcusu gözetmeksizin bizi temsil edecek bir hemşerimizi mecliste görmek istiyoruz. Bu bizim en doğal hakkımız. Biz adamcılık değil hemşericilik istiyoruz. Meclisde görmek için de seçilebilir noktada aday istiyoruz. Kalkıp bize 9. Sıra 13. Sıra verilmesini kabul etmiyoruz en azından ilk 5 de bir hemşerimizi aday göstermezseler biz hiçbir siyasi partiye destek vermeyeceğiz “dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Biz adamcılık değil hemşericilik yapıyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!