Başkan Şayir’den AK Parti’nin 20. kuruluş yıl dönümü mesajı 

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

 AK Parti’nin 20’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “14 Ağustos 2001’de çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet ve yenilikle ülkemize çağ atlatan partimizin 20. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

 Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ)’nin 20. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak; AK Parti’nin kuruluş tarihi olan 14 Ağustos 2001 tarihinin, Türk siyasi ve demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.

ÜLKEMİZ ÇAĞ ATLADI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti ile Türkiye’nin geleceğine dönük çok önemli adımların atıldığını ifade eden Başkan Şayir; AK Parti neferi olarak siyaset yapmaktan her zaman gurur duyuyorum dedi.

Şayir;”14 Ağustos 2001’de çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet ve yenilikle ülkemize çağ atlatan partimizin 20. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

AK PARTİ TÜRKİYE SEVDASIDIR 

AK Parti denilince milletin ortak hafızasında yatırımlar, yenilikler ve icraatların oluşturduğu hizmet destanlarının yer aldığına dikkat çeken Başkan Şayir, “AK Parti, bir Türkiye sevdasıdır, millet sevdasıdır. AK Partide siyaset yapmak, hedeflerle, ideallerle, vizyonlarla siyaset yapmaktır. AK Partide siyaset yapmak, birlik olmak, diri olmak, omuz omuza vermek ve aynı hedefe doğru yürümektir. AK Partide siyaset yapmak, önce hayal kurmaktır, inanmaktır ve o hedefe doğru aynı azimle hep beraber varmaktır.

HAİNLERE KARŞI MÜCADELE VERDİK 

Güçlü Türkiye hedefinde çalışmalarını aralıksız sürdüren AK kadrolar bu süreçte pek çok zorluklarla da karşı karşıya kalmıştır. Bu süreçte dört bir taraftan terör sarmalına alınmak istendik, ekonomik baskılara maruz kaldık, devlet içinde devlet yapmak isteyen hainlere karşı mücadele verdik. Ancak; Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve öngörüleri; milletimizin güven ve metaneti sayesinde, hepsinin altından kalkmayı başardık. Ülkemizde milli iradeyi, hürriyetleri gasp eden, etmek isteyen her girişimin önünde durduk, hesabını sorduk.

GÜÇLÜ TÜRKİYE HEDEFİNE ULAŞACAK 

Bu kutlu yürüyüşte yerel yönetimler olarak bizler de büyük bir özveri ve gayretle tüm teşkilatlarımızla tek vücut olarak birlik içinde Güçlü Türkiye hedefimize ulaşacağız İnşallah.

BAŞKAN ŞAYİR, TEŞEKKÜR ETTİ 

Bu duygu ve düşünceler ile partimizin 20. kuruluş yıl dönümünde kurulduğu günden bu yana kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, teşkilatımızda görev yapmış ahirete intikal etmiş büyüklerimizi ve küçüklerimizi rahmetle yâd ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Şayir’den AK Parti’nin 20. kuruluş yıl dönümü mesajı 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!