Başkan Büyükgöz 15 Temmuz Derneği’ni Ağırladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Başkan Büyükgöz 15 Temmuz Derneği’ni Ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 15 Temmuz Derneği ve ilçe sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği toplantıya ev sahipliği yaptı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 15 Temmuz Derneği ve ilçe sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği toplantıya ev sahipliği yaptı. ‘15 Temmuz Derneği Her Ayın 1’inde 251 Hatim Programı’ kapsamındaki sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelindiği toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 15 Temmuz Derneği Başkan Vekili Tarık Şebik, Kadın ve Aile Komisyonu Başkanı Ayşe Varank Aslantürk, Hukuk Komisyonu Başkanı Sedat Ayyıldız, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.  Toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze’mize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Milletlerin tarihinde kırılma anları yaşanır. Sultan Alparslan Anadolu’nun kapılarını sonuna kadar Türk milletine açtı. Tarihimizin belli dönemlerinde bu milleti tarih sahnesinden silme girişimleri uygulandı. Çok şükür ki bunu beceremediler. Bu planın benzerini 15 Temmuz’da da uygulamaya kalktılar. Kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler. 15 Temmuz’da şahadete yürüyen kardeşlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun inşallah.  Bizim üzerime düşen ise; manevi değerlerini kuşanmış, ferasetli gençler yetiştirmektir. Gelen tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Rabbim yar yardımcımız olsun inşallah” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Büyükgöz 15 Temmuz Derneği’ni Ağırladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!