“Basın Bayramı kutlu olsun”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler 24 TEmmuz Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. İşte o mesaj: “Bundan 113 yıl önce, 24 Temmuz 1908 tarihinde basında sansürün kaldırılması ile kutlanmaya başlanan; demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsuru, milletimizin sesi basın mensuplarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun. Basınımız, mesleğinin ilkelerine uygun, objektif bir yayıncılık anlayışı ve sorumluluk bilinci içinde, çok önemli bir toplumsal görev icra etmektedirler. Yeri geldiğinde mesai kavramı gözetmeden, hızla ilerleyen teknolojiye paralel olarak gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte gücü ve etkinliği her geçen gün biraz daha artan basınımız; bilgilendirme, kamuoyu oluşturma gibi birçok işlevi özveriyle yerine getirmekte, kimi zaman mesai kavramı gözetmeden gayretle çalışmakta ve bizlere doğru haberi ulaştırmaktadırlar.

Gebze Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz her faaliyetle bizlerden desteklerini esirgemeyen, bizlerin daima yanında olan ve tüm projelerimize duyduğumuz heyecanı bizlerle birlikte aynı duygularla paylaşan başta yerel basınımız olmak üzere, tüm basın mensuplarımıza teşekkürlerimizi sunar; onlarla birlikte yol almaktan memnuniyet duyduğumuzu belirtir, işlerinde kolaylıklar dilerim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Basın Bayramı kutlu olsun”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!