Ali Osman Gür gazetemizi ziyaret etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ali Osman Gür gazetemizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Olcay Karabağ ile görüştü.

Ak Parti Çayırova Eski İlçe Başkanı ve aynı zamanda Savunma Sanayimize önemli katkıları olan Dr. Mühendis Ali Osman Gür Çalışmaları hakkında bilgi veren Gür mecliste temsil hakkı kazandığında bölgemiz için yapacağı çalışmaları anlattı.

İmkan verildiğinde Türk mühendislerinin neler başarabileceğini İHA, SİHA projelerine sağladığı katkılar ile ortaya koyan Gür, Türkiye’nin yeni sanayi devrimine hazır olduğunu dile getirerek yaptığı açıklamalarında şu sözlere yer verdi.

“ Kocaeli endüstri kimliğine sahip bir bölge. Türkiye’nin her kesiminden insanımız bu bölgede çalışıyor ve yaşıyor. Bu bölgedeki istihdam politikasını, İleri teknolojik gelişimleri ülkemizin gelişimine açık yerlerine de uygulanması için profesyonel ekipler oluşturuyoruz.

Kocaelimizin, bulunduğu coğrafyadaki enerji koridoruna hamilik yapması ihtimali, yüksek teknolojili ürün üretebilecek dinamizme sahip olması sebebiyle üretimimizi çok daha geniş coğrafyalara pazarlamak İçin uğraş vereceğiz.

Böylece ülke sanayisinin ve ekonominin ağırlık merkezini stratejik olarak dağıtarak nüfusa ilişkin yaşanan yaşam güçlüklerini kademeli olarak aşacağız.

Yeni Sanayi devrimini başlatıp, Bölgemizde İleri Teknoloji ürün üretme alışkanlığı fazlasıyla kazandıracağız.

Türkiye’nin bilime, Ar- Ge’ye, teknolojiye dayalı bir sanayi perspektifine ihtiyacı var. Bunun için Reel sektör odaklı, katma değer odaklı, teknolojiyi ve inovasyonu destekleyen bir Ekonomi için çaba harcayacağız.

Dünya pazarındaki rekabeti artırmak için yeni üretim fırsatlarını yaratacağız. Yerli ve Milli ürünlerin Bölgemize kazandırılması İçin Üniversitelerimizle ve Ar-Ge merkezlerimizle koordineli çalışmalar yürüteceğiz.

Emlak Konut mantığında Emlak Sanayi’lerinin kurulmasını sağlayarak hem üretimin hem de istihdamın artırılmasını sağlayacağız.

Eğitim sistemimizin de meslek odaklı ve inovasyona yatkın, teknolojik değişime uygun hale getirilmesi için çalışmalar yapacağız.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ali Osman Gür gazetemizi ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!