Tahir Büyükakın

“Ağ Toplumunda İletişim Pratikleri”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gamze Yetkin Cılızoğlu ile Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Aysel Çetinkaya “Ağ Toplumunda İletişim Pratikleri” isimli kitaplarını çıkardı. Eser, günümüzde çok sıkça tartışılan ve konuşulan yeni medya kullanım sürecini ele alıyor. Eserde Öğretim Görevlisi Berkant Yılmaz ile Bilim Uzmanı Tansu Özçam’ın da katkıları bulunuyor.

İLGİNÇ KONULAR YER ALIYOR

“Ağ Toplumunda İletişim Pratikleri” isimli çalışmada teknoloji ve yeni medyanın ebeveynlik rollerinden, evlilik kurumu üzerindeki etkisine; artırılmış ve sanal gerçeklik teknolojilerinin reklamcılık ve duygusal markalamadaki yerine; sosyal medya platformlarının halkla ilişkilerdeki kullanımından, sivil toplum örgütlerinin hedef kitleleriyle olan iletişim süreçlerine; çevrimiçi gazetelerde arama motorunun öneminden, modern seyyahların yaşam biçimlerini sunma tarzına; yeni iletişim ortamları ile değişen izleyici profili ve anlatımdan, dijital müzik endüstrisine kadar birbirinden kapsamlı ve özgün çalışmalara yer verilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Ağ Toplumunda İletişim Pratikleri”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!