Aday listelerinde son 24 saat

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

14 MAYIS’TA SEÇİME KATILACAK SİYASİ PARTİLER 9 NİSAN PAZAR GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR KESİN ADAY LİSTELERİNİ YSK’YA TESLİM EDECEK.

BÜYÜK HEYECAN

28. dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev yapacak 600 milletvekilinin belirleneceği 14 Mayıs seçimleri öncesinde seçimlere katılacak olan siyasi partilerin milletvekili kesin aday listelerini Yüksek Seçim kurulu(na teslim etmeleri için son 24 saate girildi.

Siyasi partiler 9 Nisan pazar günü saat 17.00’ye kadar kesin aday listelerini YSK’ya teslim edecek. 19 Nisan tarihine kadar listelere itiraz edilebilecek. 

Kocaeli 28.dönemde TBMM’de 14 milletvekili ile temsil edilecek.

MHP, yasal sürenin bitmesini beklemeden milletvekili aday listesini açıklayan ilk siyasi parti oldu.

Gebze ve Kocaeli bölgesinde AK PARTİ, CHP, İYİ PARTİ’nin milletvekili listeleri kamuoyu ve siyasi otoritelerce merakla bekleniyor.

DEVA, GELECEK, SAADET, YENİDEN REFAH, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’nin Kocaeli’de Cumhur ittifakı ve Millet İttifakı listelerinden aday gösterilip gösterilmeyeceği ise merak edilen bir diğer konu başlığı.

Bölgemiz iş ve siyaset dünyasının önemli simlerinin aday adayı olduğu 14 Mayıs seçimleri öncesi yarın akşam saatlerinde kesinlik kazanacak milletvekili aday listelerinin heyecanı tüm siyasi partilerde hissedilirken, Ankara kulislerinde de son kulislerin yapıldığı gelen bilgiler arasında. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aday listelerinde son 24 saat

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!