Marmara KAISİAD hız kesmiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Bir süre önce olağan kongre ile Başkan olan Şamil Yalçın ve yeni yönetimi hız kesmeden iade-i ziyaretlere devam ediyor. Bugün Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’ yı makamında ziyaret eden Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Recep Kaya;
” Bölgemizin kalkınması için mücadele eden SİAD’ larımızdan biri olan KAISİAD’ ı yakından takip ediyor, çalışmalarını takdir ediyorum. Bölgemiz için çalışan kişi, kişiler yada kurumlar bizim gözümüzde her zaman çok değerlidir. Sağladıkları istihdam, yaptıkları yatırımlar hep bölgemizin kalkınması için. Bu anlamda tüm SİAD’ larımıza ayrıca Marmara KAISİAD ‘ a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum ” dedi.

Marmara KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın ise konuşmasında ;

” Yaptığımız kongre sonucu göreve geldiğimiz günden bu yana kuruluş amacımızda olduğu gibi bölgemize yatırımlar yapmaya, yeni istihadam kolları açmaya devam ediyoruz. Görevi devir aldığımızda bizlere hayırlı olsun ziyaretine gelerek bizleri yalnız bırakmayan Ak Parrti Gebze İlçe Başkanımız Recep Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. Bu anlamda kendisini ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Marmara KAISİAD hız kesmiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!