MHP Gebze ve Darıca’da görkemli tanıtım…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Geçtiğimiz haftalarda MHP Kocaeli İl Başkanlığı’na atanan avukat Yunus Emre Kurt, partisinin hafta sonu Darıca ve  Gebze ilçe teşkilatlarında düzenlenen atama programına katıldı.  MHP İl Başkanı avukat Kurt ilk olarak  partisinin Gebze’deki programına katıldı. Burada Gebze İlçe Başkanlığı’na atanan Bülent  Özdemir’in coşkulu tanışma programına katıldı.

İKİNCİ DURAK DARICA

MHP Kocaeli İl Başkanı avukat  Kurt daha sonra Darıca İlçe Başkanlığı’na atanan  Yücel Bektaş’ın programına katıldı. Her iki programda da yoğunluk olduğu gözlendi. MHP Kocaeli Mİlletvekili Saffet Sancaklı’nın da programlara katıldı.  Gebze’deki MHP İlç Başkanlığı programına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile AK Parti Gebze İlçe Bakanı Recep Kaya , Darıca’daki programa Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Çayırova ilçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban  da katıldı.  Törenlerde kurbanlar kesilip dualar okundu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP Gebze ve Darıca’da görkemli tanıtım…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!