Tahir Büyükakın

ÇAYIROVA GENÇLİĞİ AĞYOL’A EMANET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Zekice Değişim

Yeniden Refah Partisi Çayırova Gençlik Kolları Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. 2,5 yıldır ilçe gençlik kolları başkanı olarak görevini sürdüren Muhammet Kanat başkanlık görevini Muharrem Ağyol’a devretti. İlçe binasında gerçekleşen devir teslim töreninde ilçe başkan vekili Yaşar Kaygusuz, ilçe yöneticileri, il gençlik kolları başkanı Necmettin İşlek ve il gençlik kolları yöneticileri de hazır bulundu.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları başkanı Necmettin İşlek, görevlendirme yazısını Muharrem Ağyol’a teslim ederek yeni görevinde başarılar dilerken, Muhammet Kanat’a bugüne kadar sürdürdüğü görevi için teşekkür plaketi takdim etti.

İlçe gençlik kolları başkanlığı görevine yeni atanan Ağyol, hak ve adalet üzerine yeni bir dünyanın kurulacağı ikinci 40 yıl yürüyüşünde, milli görüş davasına her kademede hizmet etmeye hazırım dedi. Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’in dava arkadaşı olma sorumluluğunun bilincinde Çayırova’da çalışmalarını yapacaklarının altını çizen Ağyol, Allah’ın izniyle Çayırova’da adım atılmadık sokak, kapısı çalınmadık ev bırakmayacağız ifadelerini kullandı.

Görev takdiminde gençlerle bir araya gelen ilçe başkan vekili Yaşar Kaygusuz, Muharrem Ağyol’a görevinde başarılar dilerken Muhammet Kanat’a teşekkürlerini sundu ve Kanat’ın Eğitimden sorumlu ilçe başkan yardımcılığı görevine getirildiğini duyurdu.

MUHARREM AĞYOL KİMDİR ?

İlçe teşkilatından edinilen bilgilere göre, 1994 Gebze doğumlu olan Ağyol, Nişantaşı Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olup, özel sektörde çalışma hayatına devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇAYIROVA GENÇLİĞİ AĞYOL’A EMANET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Bölge Haber - Yeni Nesil Objektif Haber Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!